Prakawis kita - Foshan Hermes Steel Co., Ltd

Babagan awake dhewe

Minangka desainer lumahing stainless steel premier ing China, Foshan Hermdeco Steel Co.,Ltd diadegaké ing taun 2006, kang berjuang kanggo inovasi stainless steel lan kualitas kanggo luwih saka 10 taun. Supaya adoh, kita wis dikembangaké dadi perusahaan terpadu akeh desain materi stainless steel kang, Processing.

Now Hermdeco Steel having good reputation in lots of countries.

India: We started supply to India market since years 2010. Now we are having good reputation in Mumbai, Chennai and Delhi, lots of customers prefer Hermdeco quality.

Middle East: With our professional sale team efforts, now we are collecting more and more customers. All customers have already became friend of Hermdeco Steel.

Sumber kanggo persil saka proyèk lan pabrik furniture, project ing Airport, Metro lan Building Arsitektur, Stainless nduwe saham baja ing Korea Kidul, Thailand, Vietnam, Indonesia, Pakistan, Bangladesh, Philippines.

Apa aku SAIKI?

Supaya bisa ketemu persil saka dikarepake pelanggan lan request, saiki kita nyawisaken diri kita kanggo saben lapangan ngendi stainless steel digunakake, mosaic stainless steel, produk stainless steel & pabrikan, kalebu pemisahan, trims, bagean elevator, trolley, etc.

Apa PILIH US?

- Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing bidang iki, kita kudu profesional & dinamis tim ngekspor.

- volume saben wulan Kita dodolan tekan luwih saka 10000 ton, lan produk kita rumiyin misuwur ing ngarep lan luar negeri, kaya Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan lan Afrika, lan sapiturute

- Kanthi majeng peralatan lan teknologi paling anyar, kita padha uga dikenal minangka perusahaan model amarga saka standar banget kualitas.

- sistem rampung kontrol kualitas, support & layanan sawise-sale.

- priksaan Selaras tansah tampi! Conto FREE bisa dikirim ing request!

The greatest architects and designers all over the world choose Hermdeco Steel as the ideal partner for their projects! Contact us, a bright future belongs to us!