Prakawis kita - Foshan Hermes Steel Co., Ltd

Babagan awake dhewe

Minangka desainer lumahing stainless steel premier ing China, Foshan Hermes (Hengmei) Steel Co., Ltd  diadegaké ing taun 2006, kang berjuang kanggo inovasi stainless steel lan kualitas kanggo luwih saka 10 taun. Supaya adoh, kita wis dikembangaké dadi perusahaan terpadu akeh desain materi stainless steel kang, Processing.

Saiki Hermes (Hengmei) Steel gadhah reputasi apik ing persil saka negara.

India: Kita miwiti sumber kanggo pasar India wiwit taun 2010. Saiki kita gadhah reputasi apik ing Mumbai, Chennai lan Mumbai, persil saka pelanggan seneng kualitas Hermes.

Timur Tengah: Kanthi efforts tim sale kita profesional, saiki kita ngempalaken liyane lan liyane pelanggan. Kabeh pelanggan wis dadi kanca saka Hermes Steel.

Sumber kanggo persil saka proyèk lan pabrik furniture, project ing Airport, Metro lan Building Arsitektur, Stainless nduwe saham baja ing Korea Kidul, Thailand, Vietnam, Indonesia, Pakistan, Bangladesh, Philippines.

Apa aku SAIKI?

Supaya bisa ketemu persil saka dikarepake pelanggan lan request, saiki kita nyawisaken diri kita kanggo saben lapangan ngendi stainless steel digunakake, mosaic stainless steel, produk stainless steel & pabrikan, kalebu pemisahan, trims, bagean elevator, trolley, etc.

Apa PILIH US?

- Kanthi luwih saka 10 taun pengalaman ing bidang iki, kita kudu profesional & dinamis tim ngekspor.

- volume saben wulan Kita dodolan tekan luwih saka 10000 ton, lan produk kita rumiyin misuwur ing ngarep lan luar negeri, kaya Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan lan Afrika, lan sapiturute

- Kanthi majeng peralatan lan teknologi paling anyar, kita padha uga dikenal minangka perusahaan model amarga saka standar banget kualitas.

- sistem rampung kontrol kualitas, support & layanan sawise-sale.

- priksaan Selaras tansah tampi! Conto FREE bisa dikirim ing request!

Arsitek paling lan perancang kabeh ndonya milih Hermes Steel minangka partner becik kanggo proyeke dheweke! Hubungi kita, mangsa padhang belongs kanggo kita!