Bangunan Embossed 304 Steel Metal Sheet-HM-036

Bangunan Embossed 304 Steel Metal Sheet-HM-036

Short Description:

Bangunan Embossed 304 Steel Metal Sheet-HM-036


Detail produk

Tags Product

Stamping sheet stainless steel iku salah siji saka kang nggarap pola muter scrollable, ndadekake pola gilig sawijining permukaan. Bab kaluwihan, piring embossed duwe pola novel lan efek riasan apik, lan padha apik-looking, awet, lan nyandhang tahan. pola Selaras kasedhiya kene utawa sampeyan bisa milih pola kita ana.

 Stamping sheet stainless steel bisa Applied kanggo akeh kothak beda, kalebu hiasan elevator, lawang anti-nyolong, syarat lantai anti-gondhelan, kamar kadhemen, lemari lan seni lan item pakaryan etc.  

Informasi Product 

grade 201 304 / 304L 316 / 316L 430
Ambane 3C-7C
kekandelan 0.4-2.0mm
Jembar 600-1250mm
Length 400mm-1270mm
film protèktif Double PE / Laser PE Coating
ujar • Pola lan dimensi bisa selaras. (Reguler: 4 * 8ft, 4 * 10ft) • Patron Popular bisa dianjurake. • Kabeh bahan mentahan bakal Perdana lan cocok kanggo proses lumahing.

 packing:

 

11

aplikasi:

11


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk