Embossing - Foshan Hermes Steel Co., Ltd

Embossing

Pola sadia:

Linen, textured, jsb

W orking P rinciples :

Embossing diolah ku kapang kerung tur gilig, ngabentuk stainless steel handapeun hiji tekanan tangtu. Saatos embossing beungeut stainless steel némbongkeun jerona pola béda jeung tékstur, sarta boga atra rarasaan emboss stereo.