"Rencana Lima Taun 14" diwiwiti, Fuzhou nyepetake pambangunan "kutha"

Seminggu kepungkur, 21 proyek ing Luoyuan Bay Port Area saka "Silk Road Seaport City" ing Fuzhou ditandatangani, kanthi investasi total 35,4 milyar yuan (RMB, padha ing ngisor iki). Antarane, proyek dhasar bahan anyar baja khusus mewah sing diinvestasikan lan dibangun dening China Baowu Taiyuan Iron and Steel (Group) Co., Ltd., kanthi total investasi 10 milyar yuan, bakal mbangun 3,22 yuta ton produk butik ing Teluk Luoyuan adhedhasar skala Baosteel Desheng sing ana. Barang-barang stainless steel.

Pejabat lokal ngandhani para wartawan News News China ing tanggal 8 manawa kontrak terpusat iki bakal nyepetake upgrade industri baja Teluk Luoyuan lan nyepetake promosi "Silk Road Seaport City" kanggo nggawe basis industri butik stainless steel hijau kelas dunia.

Hdbe9c10f4bf24bc4b15deb2014865307C

"Seaport City Seaport City" sing mundhak alon-alon ing Fuzhou minangka mikrokosmos Fuzhou kang nyepetake pambangunan "kutha". Sawise mlebu "PDB sing ngluwihi siji triliun yuan klub" kanggo kaping pisanan, Fuzhou terus ngembangake momentum, ngupayakake kanthi cepet ngetrapake "tiang pertumbuhan", nggawe pusat "Haisi", lan ngupayakake dadi kutha pusat nasional.

"Rencana Lima Taun 14" diwiwiti. Fuzhou wis negesake manawa ing limang taun sabanjure, bakal fokus ing pambangunan enem "kutha" kayata Fuzhou Binhai New City, Fuzhou University City, Tenggara Auto City, Silk Road Seaport City, Fuzhou (Changle) International Aviation City , lan Kutha Logistik Modern. Nyuworo "panggilan perakitan" kanggo nyepetake pambangunan kutha internasional modern.

Miturut rencana kasebut, "target angel" kanggo pangembangan Fuzhou sajrone "Rencana Lima Taun 14" yaiku: entuk kenaikan tingkat energi ibukutha provinsi kanthi anyar, kanthi usaha njaga tingkat pertumbuhan tahunan rata-rata 7% ing PDB, area sing dibangun udakara 500 kilometer persegi, lan pedunung permanen kutha 500 Sepuluh ewu wong, keutamaan ibukota provinsi lan tenaga penggerak radiasi saya mundhak akeh.

Huang Maoxing, dekan School of Economics of Fujian Normal University, percaya manawa pambangunan enem kutha modern bakal menehi dorongan sing tetep kanggo pertumbuhan medium lan kecepatan cepet Fuzhou.

Ing wiwitan taun anyar, pambangunan enem kutha modern ing Fuzhou dipecat kabeh. Ing Kutha Tenggara Otomatis sing dununge ing Minhou County, Kota Fuzhou, Proyek Pelebaran lan Pembangunan Rekonstruksi Jalan Raya Provinsi 203, Proyek Taman Industri Lanpu, lan proyek Taman Materi Anyar Dongtai High-end lagi cepet. Ye Renyou, sekretaris Komite Partai County Minhou, negesake manawa nglumpukake klompok proyek pendukung otomatis sing gedhe lan apik bakal ngetrapake rantaian kuat kanggo nglengkapi industri otomotif, luwih ngrembaka lan nguatake industri otomotif, lan ngupayakake kabeh upaya kanggo nggawe kutha otomotif kidul wetan kanthi pembangunan integral wong, industri lan kutha.

Ing Binhai New City Fuzhou, proyek Fujian Berry Hekang Digital Life Industrial Park (Phase II) diwiwiti bubar, kanthi investasi total 1,678 milyar yuan, fokus ing komputasi awan, urutan gen, suntingan gen, intelijen buatan lan teknologi teknologi tinggi liyane kanggo nggawe pusat data lan basis produksi, pusat R&D, lan taman industri kesehatan lan siklus multi-fungsional liyane, lan fasilitas industri medis liyane. Iki minangka salah sawijining proyek utama pertama ing Provinsi Fujian sing miwiti konstruksi konsentrat nalika wiwitan periode "Rencana Lima Taun kaping 14".

不锈钢 卷 -Cermin (1)

Nyepetake pambangunan "kutha", lan Fuzhou bakal nyorot dhukungan industri. Ing sawijining wawancara, Walikota Fuzhou You Mengjun mratelakake manawa industri minangka dhukungan sing paling penting kanggo ningkatake pangembangan kualitas kanthi cara kabeh, lan inovasi minangka kekuwatan utama.

Yen dipikir maneh karo "Rencana Lima Taun Keteluwelas", amarga tuwuh luwih saka limang klompok industri paling gedhe 100 milyar kayata tekstil, serat kimia lan panganan industri ringan, total nilai output industri Fuzhou dijangka ngluwihi 1,1 triliun yuan . Menyang "Rencana Lima Taun kaping 14", Fuzhou bakal terus nyekel "niubi" industri lan ora santai, mbantu narik pimpinan gedhe, ngolah klompok gedhe, lan ngembangake industri gedhe.

Garis rambut Apricot 04

Kauntungan saka Cina lan Taiwan ing luar negeri uga dadi pitulung gedhe kanggo Fuzhou kanggo akselerasi pambangunan "kutha". Fuzhou minangka papan dununge sing misuwur saka China ing jaban rangkah lan omah leluhur sing penting kanggo warga negara Taiwan. Ana luwih saka 4 yuta wong ing jaban rangkah ing 177 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Huang Maoxing percaya manawa bisa nglumpukake kawicaksanan lan kekuwatan para sabangsa ing omah lan ing luar negeri kanggo ngupayakake modal, bakat lan teknologi luwih akeh ing omah lan luar negeri kanggo klumpukne ing Fuzhou bakal nyepetake pembangunan enem kutha modern kalebu Kutha Anyar Fuzhou Binhai, Kota Auto Tenggara , lan Kota Seaport Road Silk. Ningkatake "siklus dual" lan menehi pola pangembangan anyar. (Rampung)


Wektu kiriman: Mar-19-2021