Kumpulan pertama Baotou Steel kanthi rel 5.000 ton entuk penjualan “awan”

Ing tanggal 2 Maret, Perusahaan Penjualan Baja Baotou ngandhakake manawa kumpulan baja paling anyar yaiku 5.000 ton bubar entuk penjualan “awan”, sing uga nuduhake manawa rel Baotou Steel wis mlumpat menyang “awan” kanthi cepet.

Baotou Steel dununge ing Kota Baotou, Wilayah Otonomi Mongolia Batin. Iki minangka salah sawijining pangkalan industri baja paling awal sing dibangun sawise madege China Baru. Ndhuweni rong perusahaan dhaptar, "Baogang Iron and Steel Co., Ltd." lan "Baogang Rare Earth", iki minangka salah sawijining basis produksi rel utama China, salah sawijining pangkalan produksi pipa baja mulus, lan basis produksi piring paling gedhe ing China Lor. Iki uga minangka asal usul lan paling gedhe ing industri bumi langka ing donya. Basis panelitian ilmiah lan produksi bumi langka.

Miturut perkenalan, beda karo cara penjualan tradisional, iki minangka jalur baja pertama sing didol dening Baotou Steel liwat mal e-shopping Energi Nasional.

Lembar Garis Rambut HL

Pusat e-belanja Energi Nasional minangka siji-sijine platform e-commerce vertikal sing dioperasikake B2B ing Grup Energi Nasional. Iki nggabungake penawaran, priksaan rega, perbandingan rega, lan pusat perbelanjaan ing sistem pengadaan elektronik, kalebu materi ing macem-macem bidang bisnis kayata batu bara, transportasi, lan energi anyar. Tuku lan nyedhiyakake meh 1,400 unit Grup Energi Nasional.

Sumber resmi nunjukake manawa bubar, Baotou Iron & Steel dadi pemimpin negosiasi model kerangka penjualan e-commerce rel karo unit sing tanggung jawab ing area transportasi ing mall e-belanja Energi Nasional, lan mlebu kontrak tuku kerangka kerja, dadi pemasok ril pertama ing mall. Perjanjian kasebut nyakup kabeh perusahaan sepur ing Grup Energi Nasional, lan rel kereta api tugas berat Baotou Steel, rel sing dipadamake, rel bumi langka lan produk liyane dipromosikake kanthi luwih efektif.

Baotou Steel Group Corporation negesake manawa kanthi penerapan strategi "Internet +" negara kasebut, klompok kasebut bakal kanthi aktif ningkatake macem-macem penjualan rel baja. (Rampung)


Wektu kiriman: Mar-17-2021