Piring etsa Piring dekoratif stainless steel piring dekor Lift

Pelat proses etsa stainless steel minangka metode saluran kimia ing lumahing stainless steel kanggo ngrusak macem-macem pola lan pola. Panel pangilon 8K digunakake minangka piring ing ngisor, lan proses etsa ditindakake. Lumahing obyek luwih diproses. Piring etsa waja tahan karat bisa diproses nganggo macem-macem proses kompleks kayata pola parsial, nggambar, nanem emas, lan emas titanium parsial. Piring etsa waja stainless steel Wujudake efek pola sing cerah lan peteng lan warna sing apik.

Hfbf7154370d24ed9b74c7324903abe78A

Alur proses yaiku:

Piring waja tahan karat → degreasing → ngumbah → pangatusan → percetakan layar → pangatusan → perendaman banyu → pola pola etsa sisih tengen (lembaran) cuci → tinta cuci → cuci → polesan → cuci → pewarnaan → godhong (lembaran) perawatan pengerasan → perawatan panyegelan → Cuci godhong (lembar) lan garing → priksa → produk.

Plat ukiran biasane digunakake kanggo dekorasi mobil lift lan tutup lawang lift, panel mobil lift, panel mobil, panel tembok aula, latar mburi, langit-langit, dekorasi arsitektur, papan tanda ing hotel, hotel, papan hiburan, toko merek mewah, lan bangunan dhuwur. Ngenteni.

Hf64c12cb57924910b8807eb4a120fda0g


Wektu kiriman: Apr-12-2021