Guangdong Qianjin Industrial invests ing pambangunan 200.000 ton / taun proyek produksi rolling kadhemen dienggoni ing Shizong, Yunnan

Ing taun-taun pungkasan, Shizong County ngetutake ide "ngisi maneh rantai, ngluwihi rantai, lan nguatake rantai", gumantung karo 1,575 yuta ton keuntungan produksi baja mentah stainless steel, aktif ngolah lan ngluwari rantai industri baja, lan ngupayakake nggawe kluster industri baja tahan karat, lan ngupayakake nggawe Shizong The Industrial Stainless Steel Industrial Park wis dibangun dadi siji-sijine kutha stainless steel Yunnan ing sisih kidul-kulon.

Miturut rencana kasebut, Taman Industri Stainless Steel Shizong County duwe jembar lahan sing direncanakake 279,76 hektar lan kira-kira total investasi 7,81 milyar yuan. Diperkirakan ing taun 2025, bakal entuk penghasilan penjualan 62,8 milyar yuan, bathi total 1,81 milyar yuan, lan total pajak 1,26 milyar yuan. Rencanane butuh wektu 3 nganti 5 taun kanggo nggawe Shizong County Stainless Steel Industrial Park dadi versi upgrade saka kabeh rantai industri mulai saka bahan baku, peleburan, gulung panas, proses jero, lan macem-macem produk stainless steel kanggo dibangun kluster industri stainless steel tingkat operator pesawat.

Industri stainless steel kabupaten kasebut diwiwiti karo Yunnan Tiangao Nickel Industry Co., Ltd., sing narik investasi ing taun 2009. Baris produksi peleburan stainless steel rampung lan diwiwiti wulan Agustus 2012. Suwe-suwe, industri tunggal lan industri rantai industri ora sampurna pangembangan lan pertumbuhan industri baja tahan karat Shizong.

Kanggo menehi keuntungan lengkap saka 1,575 yuta ton kapasitas produksi baja mentah asli, Shizong County ngenalake Qujing Dachang Trading Co., Ltd., Chongqing Cuizhiyuan Enterprise Management Co., Ltd. lan Shizong County Fangwei Investment lan Development Co., Ltd. liwat promosi investasi. Shizong County Wolaidi Metal Materials Co., Ltd., kanthi investasi total 870 yuta yuan, bakal mbangun 1,4 yuta ton lini produksi gulungan panas 1780mm lan 300.000 ton anilaling termal 1450mm lan lini produksi pickling. Proyek kasebut miwiti konstruksi tanggal 29 Mei 2018 lan bakal rampung ing taun 2019. Proyek kasebut rampung lan diwiwiti ing produksi tanggal 18 Oktober 2010. Rampung proyek kasebut nggawe kesenjangan produksi baja strip lebar ing Yunnan. Dilaporake manawa lini produksi rolling panas Volody minangka set pertama sing lengkap kanggo lini produksi pabrik gulung stekel sing mandhiri ing China. Iki nggunakake teknologi canggih kayata pangiriman panas lan pengisian panas papan, kekandelan hidrolik, kontrol jembar otomatis lan teknologi canggih ing produksi piring ing omah lan ing luar negeri. Nggulung macem-macem produk stainless steel standar dhuwur.

Hb7ebbf16f17b4b729c72b75a99c5f751g

Ing Taman Industri Stainless Steel Shizong County, Shizong County Wo Laidi Metal Material Co., Ltd. minangka salah sawijining perusahaan ing taman industri stainless steel kabupaten kasebut, lan mung ana siji link ing rantai industri baja tahan karat.

Ing taun 2020, Shizong County Wolaidi Metal Material Co., Ltd. bakal ngasilake 680.000 ton macem-macem gulungan baja, kanthi nilai output 5 milyar yuan lan bathi 170 yuta yuan. Sanalika, sukses ngenalake Yunnan Jingzhong New Materials Co., Ltd. kanthi output tahunan 200.000 ton rolling adhem jembaré sempit lan Guangdong Qianjin Industrial kanggo nandur modal ing pambangunan 200.000 ton produksi lebar-lebar sing adhem proyek, uga ndhukung konstruksi gunting geser, electroplating lan jalur produksi liyane. Perusahaan produk stainless steel hilir kudu nyedhiyakake macem-macem jinis piring, pipa, lan liya-liyane, sing nglengkapi kabeh rantai pangembangan industri baja tahan karat lan mbukak "mil pungkasan" sing matesi pangembangan stainless steel ing kabupaten industri baja.

Kanthi paningkatan rantai industri baja tahan karat, Sichuan Guojinrong Metal Material Co., Ltd., Sichuan Pengzhou Zhongxin Metallurgy Co., Ltd., lan Chengming New Materials Co., Ltd. wiwit miwiti proyek produksi piring lan pipa. Saiki, konstruksi lokakarya standar wis rampung rampung. Diarepake bakal rampung lan digawe ing wulan Juni 2021.


Wektu kiriman: Apr-10-2021