Grup Hongwang sukses entuk Ferrum

Sawetara dina kepungkur, Hongwang Group sukses entuk Zhaoqing Ferrum Technology Development Co., Ltd., sing menehi jaminan tanah kanggo Proyek Jalur Produksi Rolling Tandha Lima Stainless Steel, sing nduweni pinunjul penting kanggo kamajuan proyek kasebut.

Proyek muter limang tandem stainless steel Hongwang diarep-arep bakal nandur modhal 600 yuta yuan, nggunakake teknologi paling canggih lan peralatan paling apik ing China. Rencanane bakal diwiwiti ing wulan Mei, kanthi kapasitas produksi 600.000 ton saben taun. Kanthi proyek iki, Hongwang bakal nggawe pathokan anyar ing lapangan baja tahan karat pribadi Cina ing babagan kualitas lan kapasitas produksi, lan dadi perusahaan swasta domestik sing paling kompetitif sing spesialisasine ing produksi lempeng adhem waja tahan karat.

20170504104954897


Wektu kiriman: Apr-17-2021