Ati-ati kanggo instalasi undhak-undhakan stainless steel

Tangga baja tahan karat misuwur ing njero ruangan lan ing njobo, lan iki uga minangka salah sawijining tangga sing paling umum. Apa sing kudu digatekake nalika nginstal tangga stainless steel?

1. Pancegahan kanggo masang tiang tangga stainless steel

101300831

1. Instalasi pagar kudu ditindakake sesuai karo syarat lan urutan garis tinta konstruksi munggah saka titik wiwitan.

2. Tiang ing loro pucuk platform ing wiwitan undhak-undhakan kudu dipasang dhisik, lan instalasi kudu bolt.

3. Sajrone konstruksi las, rod las kudu digawe saka bahan sing padha karo bahan dasar. Sajrone instalasi, tiang lan bagean sing dipasang kudu diatasi kanthi sawetara kanthi las titik. Sawise koreksi ketinggian lan vertikal, pengelasan kudu kenceng.

4. Nalika baut digunakake kanggo sambungan, bolongan ing piring logam ing sisih ngisor tiang kudu diolah dadi bolongan bunder kanggo nyegah bolp ekspansi ora cocog karo posisine. Pangaturan suntingan bisa ditindakake sajrone instalasi. Sajrone konstruksi, gunakake bor listrik kanggo ngebor baut ekspansi ing dhasar tiang instalasi, sambungake tiang lan pasang rada. Yen ana kesalahan ing ketinggian instalasi, nyetel nganggo gasket tipis logam. Sawise koreksi vertikal lan ketinggian, kencengake sekrup. tutup

5. Sawise masang cagak ing loro-lorone, gunakake cara sing padha kanggo nginstal kutub sing isih ana kanthi narik kabel.

6. Pamasangan tiang kudu kukuh lan ora uwal.

7. Bagian sambungan tiang lan sambung bolt kudu diatasi kanthi anti karat lan anti karat sawise dipasang.

 

Kapindho, proses instalasi pegangan tangga stainless steel

101300111
1. Instalasi pegangan tangan stainless steel

Instalasi bagean sing ditempelake (bagean post-embedded) tangga dipasang mung bisa nganggo bagean sing dipasang. Cara kasebut yaiku nggunakake baut ekspansi lan pelat baja kanggo nggawe konektor pasca-instal. Pisanan nyelehake garis ing pangkalan konstruksi sipil lan nemtokake kolom Ndandani posisi titik kasebut, lan banjur bor bolongan ing jubin tangga kanthi latihan bor, banjur pasang baut ekspansi. Bolt njaga dawa sing cukup. Sawise baut dipanggonke, kencengake bolt lan las kacang lan sekrup kanggo nyegah kacang lan piring baja ora ngeculake. Hubungan antara pegangan tangan lan permukaan tembok uga nggunakake cara ing ndhuwur.

2. Mbayar

Layout amarga konstruksi post-embedded ing ndhuwur bisa uga nyebabake kesalahan. Mula, sadurunge kolom dipasang, garis kasebut kudu ditata maneh kanggo nemtokake akurasi posisi plate sing dikubur lan tiang vertikal sing dipasang. Yen ana penyimpangan, kudu didandani ing wektu. Sampeyan kudu mesthekake yen kabeh kolom baja tahan karat dilebokake ing piring baja lan bisa dilas.
3. Sandhangan tangan disambungake menyang kolom

Sadurunge dipasang pegangan tangan lan kolom sing nyambungake kolom kasebut, garis kasebut ditata liwat garis sing dawa, lan alur dipasang ing sisih ndhuwur ndhuwur miturut sudut kecenderungan tangga lan bunder pegangan tangan sing digunakake. Banjur lebokake pegangan tangan langsung menyang alur kolom, lan pasang kanthi welding titik saka ujung menyang ujung liyane. Pegangan tangan jejer dipasang kanthi akurat lan sendi kenceng. Sawise pipa baja jejer ditutup, sendhi dipasang nganggo elektroda baja tahan karat. Sadurunge welding, noda minyak, burrs, bintik-bintik karat, lan liya-liyane sajrone kisaran 30-50mm ing sadawane sisih las kudu dicopot.

Telung, mecah lan polesan

101300281

Sawise genggaman lan pegangan tangan kabeh gandheng, gunakake gilingan roda grinding portebel kanggo nglancarake las nganti las ora katon. Nalika polesan, gunakake roda grinding flannel utawa kroso kanggo polesan, lan gunakake tempel polesan sing cocog ing wektu sing padha, nganti umume padha karo bahan dasar sing jejer, lan jahitan ora pati jelas.

4. Sawise sikut dipasang, loro pucuk lengen lurus lan loro pucuk rod vertikal dipasang kanthi sementara kanthi las titik.


Wektu kiriman: Sep-02-2021