Pancegahan kanggo ngelas saka baja waja tahan karat

Plat baja klambi stainless steel kasusun saka rong jinis piring baja, kalebu klambi (stainless steel) lan lapisan dasar (baja karbon, baja paduan rendah). Amarga ana rong bahan dasar baja pearlite lan baja austenit nalika ngelas baja tahan karat, pengelasan pelat baja klambi kalebu las saka baja sing ora padha. Mula, langkah-langkah proses sing cocog kudu ditindakake sajrone proses las supaya ora mung nyukupi sarat kekuwatan struktur las lapisan dhasar, nanging uga njamin resistensi korosi lapisan kasebut. Yen operasi kasebut ora cocog, mula bakal nyebabake akibat. Pancegahan tartamtu nalika ngelas yaiku:

Warna Steel Sheet

1, jenis las sing padha ora bisa digunakake kanggo ngelas komponen baja komposit stainless. Kanggo komponen las baja komposit stainless, perlu kanggo nyukupi kebutuhan kekuatan struktur las lapisan dhasar lan kanggo njamin tahan karat lapisan kasebut. Mula, pengelasan saka baja klambi tahan karat nduweni kekhususan. Lapisan dasar lan lapisan dasar kudu dilas nganggo baja karbon lan elektroda baja paduan sithik sing cocog karo bahan lapisan dhasar, kayata E4303, E4315, E5003, E5015, lsp; kanggo lapisan klambi, nambah karbon kudu dihindari. Amarga paningkatan karbon saka las bakal nyuda resistensi korosi komponen baja komposit stainless. Mula, welding cladding lan cladding kudu milih elektrod sing cocog karo bahan cladding, kayata A132 / A137, lsp; pengelasan lapisan transisi ing persimpangan lapisan dhasar lan klambi kudu nyuda efek pengenceran baja karbon ing komposisi paduan baja tahan karat lan tambahan proses las Kahanan komposisi campuran paduan. Elektroda jinis Cr25Ni13 utawa Cr23Ni12Mo2 kanthi kromium lan konten nikel dhuwur bisa digunakake, kayata A302 / A307.

2. Kanggo las pelat baja tahan karat, ujung sing salah ora kudu ngluwihi nilai sing diidini (1mm). Plat baja klambi tahan karat biasane digawe saka lapisan dhasar lan lapisan klambi kanthi kandhel mung 1,5 nganti 6,0 mm. Ngelingi yen kanggo nyediakake sifat mekanik komponen kasebut, komponen baja komposit tahan karat uga kudu njamin resistansi korosi lapisan kanggo kontak karo media korosif. Mula, nalika nggabungake las, kudu nyelarasake lapisan klambi minangka dhasar, lan pinggir lapisan klambi kasebut ora kudu ngluwihi 1mm. Iki penting banget nalika nggandhengake pelat baja tahan karat kanthi kekandelan sing beda. Yen misalignment ing antarane lapisan cladding gedhe banget, las ing oyot lapisan dhasar bisa nyawiji sawetara saka stainless steel, sing nambah unsur alloy logam saka las ing ROOT lapisan dhasar, nyebabake las dadi atos lan rapuh, lan ing wektu sing padha, baja tahan karat ing sendi bokong diencerke. Kekandelan bakal nyuda umur layanan, mengaruhi kualitas las lapisan klambi, lan angel njamin resistensi korosi saka struktur las.

3, pancen dilarang ngelas lapisan transisi utawa ngelas klambi tahan karat kanthi bahan las lapisan dasar las: sekaligus, nyegah bahan las klambi supaya ora digunakake kanthi salah ing las las lapisan transisi las lan lapisan dhasar.

4. Nalika bahan las lapisan dasar digunakake kanggo ngelas lapisan ing sisih cladding, solusi kapur kudu dilapisi ing 150mm ing loro-lorone alur kanggo nglindhungi supaya bahan nugget lapisan dhasar ora nemplek ing permukaan stainless steel sajrone proses las. Film oksida ing lumahing mengaruhi resistensi korosi saka baja komposit tahan karat. Partikel spatter sing wis ana kudu diresiki kanthi tliti.

5. Las ROOT saka lapisan dhasar nggunakake las busar elektroda. Kanggo nyuda peleburan unsur paduan ing kondisi njamin penetrasi, rasio fusi kudu minimal. Ing wektu iki, arus las cilik lan kacepetan las cepet bisa digunakake. Ngidini ayunan tambahan. Las klambi kudu milih input panas las sing sithik, saengga wektu padunungan ing suhu sing mbebayani (450 ~ 850 ℃) bisa uga cekak. Sawise ngelas, banyu adhem bisa digunakake kanggo adhem kanthi cepet.

6, yen baja klambi tahan karat ditemokake cacat delaminasi sadurunge welding, welding ora diidini. Delaminasi kasebut kudu dicopot dhisik, dipasang las (yaiku las overlay), lan welding sawise didandani.

7. Piranti khusus kudu digunakake kanggo ngresiki lapisan dhasar lan loro-lorone klambi. Lapisan dasar kudu nggunakake sikat kawat baja karbon, lan klambi kudu nggunakake sikat kawat stainless steel.


Wektu kiriman: Jan-06-2021