Tarif ekspor kethokan Rusia bakal ditambah 2,5 kali

Rusia nambah tarif ekspor baja besi 2,5 kali. Langkah fiskal bakal ditrapake wiwit akhir Januari suwene 6 wulan. Nanging, ngelingi rega bahan baku saiki, kenaikan tarif ora bakal mandhegake ekspor, nanging kanthi luwih akeh, bakal nyebabake bathi penjualan ekspor. Tarif tarif ekspor paling murah yaiku 45 euro / ton tinimbang 5% saiki (udakara 18 euro / ton adhedhasar rega pasar dunya saiki).

20170912044921965

Miturut laporan media, kenaikan tarif bakal nyebabake penurunan tarif sales ekspor sing signifikan, dene biaya eksportir bakal ditambah meh 1,5 kali. Ing wektu sing padha, amarga kuotasi internasional sing dhuwur, samesthine jumlah baja besi sing dikirim menyang pasar asing ora bakal mudhun kanthi cepet sawise aturan anyar diwiwiti (paling ora ing wulan Februari). “Masalah pasokan material serius banget ing pasar baja. Turki bisa uga nemoni kekurangan bahan baku ing wulan Februari. Nanging, aku nganggep implementasine tarif iki, utamane ing konteks kekurangan materi, ora bakal ngilangi kabeh Rusia dadi pemasok. Kajaba iku. Iki bakal rumit perdagangan Turki, "ujare pedagang Turki nalika wawancara karo media.

 

Sanalika, amarga para peserta pasar ekspor ora mangu-mangu babagan implementasine tarif anyar, ing pungkasan taun, rega tuku pelabuhan bakal tetep 25.000-26.300 rubel / ton (338-356 dolar AS / ton) Port CPT, sing bakal ngaktifake penjualan sing duwe bathi. , Lan nambah tarif.


Wektu kiriman: Jan-08-2021