Kustomisasi layar stainless steel

Layar stainless steel minangka jinis produk logam sing digunakake kanggo isolasi lan dekorasi ruangan. Fungsi utamane yaiku dekorasi. Kajaba iku, umume proses lan kustomisasi layar stainless steel digawe kanthi ngelas pipa stainless steel. Iki dicocogake karo sawetara perawatan lumahing titanium lan tembaga kayata plastik lawas lan sing disemprot. Pangolahan layar stainless steel saiki duwe jinis desain modern lan tradisional. Amarga layar baja tahan karat bisa ditembus kanthi online, bobote utamane sithik. Akeh hotel lan klub sing bakal masang partisi stainless steel ing tembok eksternal. Nambah estetika.

pemisahan60

Layar stainless steel nggabungke romansa Kulon lan kalembutane Timur, dadi pesona unik sing modis lan avant-garde. Wis suwe ora cacat, ora bakal kelangan warna asline, lan gampang dijaga lan dirawat. Nyelehake ing ruang arsitektur nyorot gaya modern rasa nyaman lan anget tanpa kelangan individualitas, kebak makna lan narik ati. Layar stainless steel digawe saka macem-macem bahan logam, kayata baja tahan karat, aluminium, gada, besi, lan liya-liyane, lan bisa digawe nganggo plastik tulangan serat kaca lan bahan liyane, nggunakake macem-macem teknik pangolahan lan dekorasi lacquer, nampilake efek simulasi sing apik . Layar layar stainless steel dhewe ora kobong, stabil lan mantep, gampang dijaga, fungsine kuwat, efek dekoratif, kuat, lan tekstur sing akeh, sing nambah kabeh level ruang angkasa lan apik gayane lan mulya.

pemisahan101 (8)


Wektu kiriman: Sep-04-2021