AS menehi sanksi anyar marang industri baja Iran

Dilaporake manawa Amerika Serikat ngetrapake sanksi anyar marang pabrikan elektroda grafit Tiongkok lan sawetara entitas Iran sing terlibat ing produksi baja lan penjualan ing Iran.

Perusahaan Tionghoa sing kena pengaruh yaiku Kaifeng Pingmei New Carbon Material Technology Co., Ltd. Perusahaan kasebut entuk sanksi amarga ngirim "total ewu ton pesenan" menyang perusahaan baja Iran antara Desember 2019 nganti Juni 2020.

Perusahaan Iran sing kena pengaruh kalebu Komplek Pasargad Steel, sing ngasilake 1,5 yuta ton bilet saben taun, lan Perusahaan Komplek Gilan Steel, sing nduweni kapasitas gulung panas 2,5 juta ton lan kapasitas rolling adhem 500.000 ton.

Perusahaan sing kena pengaruh uga kalebu Perusahaan Tambang Pertambangan Timur Tengah lan Perusahaan Pengembangan Industri Mineral, Perusahaan Steel Sirjan Iran, Perusahaan Baja Iran Iran, Khazar Steel Co, Kompleks Baja Vian, Komplek Baja Rouhina Selatan, Pabrik Gilingan Baja Konstruksi Industri Yazd, Komplek Baja Alborz Barat, Komplek Baja Esfarayen Komplek, Komplek Industri Baja Bonab, Baja Iran Iran Sirjan lan Perusahaan Baja Iran Iran.

Sekretaris Keuangan AS Steven Mnuchin ujar: "Pamrentah Trump terus ngupayakake mblokir aliran penghasilan menyang rezim Iran, amarga rezim kasebut isih mbiayai organisasi teroris, ndhukung rezim penindas, lan ngupayakake entuk senjata pemusnah massal. . "

04Rincian Koil Baja Tanpa Entuk (不锈钢 卷 细节)


Wektu kiriman: Jan-07-2021