Apa sing diarani stainless steel

Brushed stainless steel is a wire-like texture on the surface of stainless steel, which is just a processing technology of stainless steel. The surface is matt, and there is a trace of texture on it carefully, but it can't be felt. It is more wear-resistant than the normal bright surface of stainless steel, and looks a little higher-grade.

Proses nggambar kawat bakal ilang kekandelan pelat stainless steel nganti tartamtu, umume 0,1 ~ 0,2mm. Kajaba iku, amarga awak manungsa, utamane sawit, duwe sekresi minyak lan kringet sing kuat, papan gambar kawat stainless steel asring bakal menehi bekas driji sing jelas yen disentuh karo tangan, lan kudu disapu kanthi rutin.

Most of the stainless steel surface treatments are suitable for polishing, gloss and mirror finish, and there are very few suitable for drawing. These stainless steels suitable for drawing are commonly known as "brushed stainless steel".

Ha00fa10dcfd7466a80486e49f3449e18y

Gambar kawat stainless steel umume duwe sawetara efek: pola kawat lurus, pola salju, pola nilon. Pola benang lurus minangka pola sing ora terganggu saka ndhuwur nganti ngisor, lan umume cukup nggunakake mesin gambar tetep kanggo mindhah bahan kasebut bolak-balik. Pola salju paling populer saiki. Iki kasusun saka sawetara titik sing tertib, lan bisa digunakake nganggo amplas serangga kanggo nggayuh efek.

Pola nilon kasusun saka garis sing beda dawa. Amarga rodane nilon alus ing tekstur, mula bisa tlatah bagean sing ora rata kanggo nggayuh pola nilon.

Papan gambar kawat umume nuduhake tekstur lumahing plus jeneng kolektif. Tilas jeneng kasebut yaiku frosted board, lan tekstur lumahing kalebu garis lurus, garis acak (lan garis), riak lan utas. Papan gambar kawat stainless steel warna kasebut minangka permukaan warna-warna sing dipikolehi nganggo plating banyu kimia utawa proses pewarnaan plak ion vakum ing permukaan landasan papan gambar kawat stainless steel.

Hada0c5bf7e8744daa61ac3e284c665a1c

Standar Kualitas

1. Kosong kabeh komponen kudu akurat, lan penyimpangan dawa komponen sing diidini yaiku 1mm.

2. Komponen kasebut kudu dicenthang kanthi bener sadurunge dipotong, yen ora kudu diluruskan.

3. Sajrone welding, elektroda utawa kabel kudu kalebu jinis sing cocog kanggo bahan las, lan sertifikat pabrik kudu diwenehake.

4. Komponen kasebut kudu dilebokake ing posisi sing akurat sajrone welding.

5. Sajrone welding, sendi solder ing antarane komponen kudu kenceng, las kudu kebak, lan gelombang las ing permukaan las kudu seragam, lan ora kudu ana undercuts, las sing ora lengkap, retak, slag, las nabrak, kobong, goresan busur, Cacat kayata kawah busur lan pori-pori jarum, lan mesthine ora ana spatter ing area pengelasan.

6. Sawise welding rampung, slag welding kudu diuncalake.

7. Sawise komponen gandheng lan dipasang, komponen kasebut kudu diolesi lan dipoles nganggo mesin genggeman supaya katon lancar lan resik.


Wektu kiriman: Mei-14-2021