Asosiasi Steel Dunia: ramalan permintaan baja global bakal tuwuh 5,8% ing taun 2021

Klien Jingwei China-Singapura, 15 April. Miturut situs web resmi Asosiasi Steel Dunia, Asosiasi Steel Dunia mbebasake versi paling anyar laporan jangka pendek permintaan jangka pendek (2021-2022) tanggal 15. Laporan kasebut nuduhake manawa permintaan baja global bakal mudhun ing taun 2020 Sawise 0,2%, bakal meningkat 5,8% ing taun 2021, tekan 1,874 milyar ton. Ing taun 2022, panjaluk baja global bakal terus tuwuh nganti 2,7%, tekan 1,925 milyar ton.

Laporan kasebut percaya manawa gelombang epidemi nomer loro utawa katelu sing ana saiki bakal rata ing kuartal kaping loro taun iki. Kanthi kemajuan vaksinasi sing terus-terusan, kegiatan ekonomi ing negara-negara utama baja bakal mboko sithik bakal normal maneh.

Al Remeithi, Ketua Panitia Riset Pasar Asosiasi Steel Dunia, menehi komentar babagan asil ramalan iki: "Sanajan epidemi paru-paru makutha anyar nyebabake efek bencana ing urip lan urip masarakat, industri baja global isih begja. Ing pungkasan taun 2020 Permintaan baja global mung wis kontrak sethithik. Iki utamane amarga pamulihan China sing kuat banget, sing nyebabake permintaan baja China tuwuh nganti 9,1%, dene ing negara liya ing dunya, permintaan baja nyusut 10,0%. Ing sawetara taun ngarep, ekonomi maju Permintaan baja ing ekonomi berkembang bakal pulih kanthi stabil. Faktor pendukung ditekan permintaan baja lan rencana pemulihan ekonomi pemerintah. Nanging, kanggo sawetara ekonomi sing paling maju, ekonomi kudu bali menyang level sadurunge epidemi kasebut. Bakal mbutuhake pirang-pirang taun.

不锈钢 卷 -Cermin (1)

Ngomong babagan industri konstruksi ing industri baja, laporan kasebut ujar manawa amarga epidemi kasebut, tren pangembangan beda bakal muncul ing macem-macem bidang industri konstruksi. Kanthi nambah telekomunikasi lan e-commerce, uga nyuda perjalanan bisnis, panjaluk masarakat kanggo bangunan komersial lan fasilitas perjalanan bakal terus surut. Sanalika, panjaluk masarakat kanggo fasilitas logistik e-commerce wis saya gedhe, lan panjaluk iki bakal tuwuh dadi sektor sing saya akeh. Pentinge proyek infrastruktur wis saya tambah, lan kadang-kadang dadi siji-sijine cara kanggo pirang-pirang negara bisa pulih ekonomine. Ing ekonomi sing lagi maju, proyek infrastruktur bakal terus dadi faktor pendorong sing kuat. Ing ekonomi maju, proyek rencana pemulihan ijo lan proyek renovasi infrastruktur bakal nyengkuyung permintaan industri konstruksi. Diperkirakan ing taun 2022, industri konstruksi global bakal bali menyang level 2019.

Laporan kasebut uga ujar manawa ing skala global, ing industri baja, industri otomotif wis ngalami penurunan sing paling signifikan, lan dikarepake industri otomotif bakal ngalami pemulihan sing kuat ing taun 2021. Industri otomotif global diarepake bakal bali menyang level 2019 ing taun 2022. Sanajan industri mesin global wis kena penurunan investasi ing taun 2020, penurunan iki luwih murah tinimbang taun 2009. Industri mesin dijangka pulih kanthi cepet. Kajaba iku, ana faktor penting liyane sing uga bakal mengaruhi industri mesin, yaiku akselerasi digitalisasi lan otomatisasi. Investasi ing wilayah iki bakal ningkatake tuwuhing industri mesin. Kajaba iku, proyek ijo lan rencana investasi ing bidang energi terbarukan uga bakal dadi area tuwuhing industri mesin. (Sumber: Sino-Singapore Jingwei)

Plat stainless steel Lembar Baja tahan karat


Wektu kiriman: Apr-16-2021