Плоча за офорт Декоративна плоча за офорт од не'рѓосувачки челик Плоча за офорт со лифт

Плочата на процесот на офорт од не'рѓосувачки челик е метод на хемиски канали на површината на не'рѓосувачки челик за да кородираат разни обрасци и модели. Огледалниот панел 8K се користи како долната плоча, а процесот на гравирање се изведува. Површината на објектот понатаму се обработува. Платото за офорт од не'рѓосувачки челик може да се обработи со разни сложени процеси како што се делумно обликување, цртеж, вградување на злато и делумно злато од титаниум. Плоча за офорт од нерѓосувачки челик во боја Сфатете го ефектот на светли и темни модели и брилијантни бои.

Hfbf7154370d24ed9b74c7324903abe78A

Процесот на проток е:

Плоча од не'рѓосувачки челик → обезмастување → перење → сушење printing печатење на екранот → сушење imm потопување вода pattern образ на лист (лист) перење removal отстранување мастило → перење → полирање → перење → боење treatment третман на стврднување лист (чаршав) treatment третман на запечатување → миење лисјата (чаршафите) и сувите производи → прегледајте.

Офортните плочи најмногу се користат за украсување на автомобили од лифтови и навлаки на вратите од лифтови, панели за лифтови, панели за автомобили, panelsидни панели на салите, позадини, тавани, архитектонска декорација, табли во хотели, хотели, места за забава, продавници за високи брендови и згради од висока класа. Чекај

Hf64c12cb57924910b8807eb4a120fda0g


Време на објавување: април-12-2021 година