Hongwang Group успешно го купи Ferrum

Пред неколку дена, групата Хонгванг успешно ја купи компанијата Zhaoqing Ferrum Technology Development Co., Ltd., која обезбеди гаранција за земјиште за проект од пет-тандем тркалачки производ од не'рѓосувачки челик Хонгванг, што има значајно значење за унапредување на проектот.

Проектот за пет-тандем тркалање од не'рѓосувачки челик Хонгванг се очекува да инвестира 600 милиони јуани, користејќи ја најнапредната технологија и најдобрата опрема во Кина. Планирано е да биде пуштена во употреба во мај, со годишен производствен капацитет од 600.000 тони. Со овој проект, Хонгванг ќе создаде нов репер во приватното кинеско ладно валано поле од не'рѓосувачки челик во однос на квалитетот и производствениот капацитет и ќе стане најконкурентно домашно приватно претпријатие специјализирано за производство на ладно валани плочи од не'рѓосувачки челик.

20170504104954897


Време на објавување: април-17-2021 година