Прилагодување на екранот од нерѓосувачки челик

Екранот од нерѓосувачки челик е еден вид метален производ што се користи за изолација и декорација на просторот. Неговата главна функција е украсување. Покрај тоа, повеќето од обработката и прилагодувањето на екраните од нерѓосувачки челик се направени со заварување на цевки од нерѓосувачки челик. Се совпаѓа со некои титаниумски и бронзени површински третмани како стара и испрскана пластика. Тековната обработка на екран од нерѓосувачки челик има модерни и традиционални типови на дизајн. Бидејќи екраните од нерѓосувачки челик се пропустливи за воздух, нивната тежина е особено мала. Многу хотели и клубови ќе постават прегради од нерѓосувачки челик на надворешните идови. Подобрете ја естетиката.

партиција60

Екранот од нерѓосувачки челик ја комбинира романтиката на Западот и нежноста на Истокот, формирајќи уникатен шарм кој е модерен и авангарден. Не е деформирано долго време, не ја губи оригиналната боја и лесно се одржува и одржува. Ставањето во архитектонскиот простор го истакнува модерниот тренд на удобност и топлина без губење на индивидуалноста, полн со значење и фасцинантен. Екраните од нерѓосувачки челик се изработени од разни метални материјали, како што се нерѓосувачки челик, алуминиум, боздон, железо, итн., И може да се направат со пластика и други материјали зајакнати со стаклени влакна, користејќи различни техники за обработка и украси со лак, претставувајќи добар симулациски ефект На Самиот екран од нерѓосувачки челик самиот екран не гори, е стабилен и цврст, едноставен за одржување, силен по функционалност, богат со декоративни ефекти, силен и богат со текстура, што го подобрува целокупното ниво и е стилски и благороден.

партиција101 (8)


Време на објавување: септември-04-2021