Grumbulli i parë i shinave të Baotou Steel prej 5,000 tonësh arrin shitjet "re"

Më 2 Mars, Kompania e Shitjeve të Çelikut Baotou deklaroi se grumbulli i parë i binarëve prej çeliku prej 5,000 tonësh të kompanisë kishte arritur së fundmi shitje "re", e cila gjithashtu shënoi që shinat e Baotou Steel janë hedhur në "re" me një goditje të shpejtë.

Baotou Steel ndodhet në Baotou City, Rajoni Autonom i Mongolisë së Brendshme. Isshtë një nga bazat më të hershme industriale të çelikut e ndërtuar pas themelimit të Kinës së Re. Zotërimi i dy kompanive të listuara, "Baogang Iron and Steel Co., Ltd." dhe "Baogang Rare Earth", është një nga bazat kryesore të prodhimit hekurudhor të Kinës, një nga bazat e prodhimit të tubave çeliku pa ndërprerje dhe baza më e madhe e prodhimit të pllakave në Kinën e Veriut. Alsoshtë gjithashtu origjina dhe më e madhja e industrisë së tokave të rralla në botë. Baza e kërkimit shkencor dhe prodhimit të rrallë.

Sipas hyrjes, ndryshe nga metoda tradicionale e shitjes, kjo është grumbulli i parë i shinave të çelikut të shitur nga Baotou Steel përmes qendrës e-tregtare të Energjisë Kombëtare.

Fleta e vijave të flokëve HL

Qendra e tregtimit elektronik National Energy është e vetmja platformë e tregtisë elektronike vertikale e vetë-operuar B2B brenda Grupit Kombëtar të Energjisë. Ai integron ofertat, kërkimin e çmimeve, krahasimin e çmimeve dhe qendrat tregtare në një sistem të prokurimit elektronik, duke përfshirë materiale në zona të shumta biznesi siç janë qymyri, transporti dhe energjia e re. Blerja dhe shërbimi i gati 1,400 njësive të Grupit Kombëtar të Energjisë.

Burimet zyrtare tregojnë se kohët e fundit, Baotou Iron & Steel mori drejtimin në negocimin e modelit të kornizës së shitjeve të tregtisë elektronike hekurudhore me njësinë përgjegjëse të zonës së transportit të qendrës tregtare elektronike të Energjisë Kombëtare dhe nënshkroi një kontratë kornizë blerjeje, duke u bërë furnizuesi i parë hekurudhor në qendër tregtare. Marrëveshja përfshin të gjitha kompanitë hekurudhore nën Grupin Kombëtar të Energjisë dhe binarët hekurudhorë të rëndë të Baotou Steel, binarët e shuar, binarët e rrallë të tokës dhe produkte të tjerë janë promovuar në mënyrë më efektive.

Baotou Steel Group Corporation deklaroi se me zbatimin e thelluar të strategjisë së vendit "Internet +", grupi do të promovojë në mënyrë aktive shitjet e larmishme të shinave të çelikut. (Mbaro)


Koha e postimit: Mar-17-2021