Pllaka gravure Pjatë dekorative gravurë çeliku inox Pllakë gdhendjeje me ashensor

Pllaka e procesit të gdhendjes në çelik është një metodë e kanaleve kimike në sipërfaqen e çelikut të pandryshkshëm për të gërryer modele dhe modele të ndryshme. Paneli i pasqyrës 8K përdoret si pllaka e poshtme dhe kryhet procesi i gdhendjes. Sipërfaqja e objektit përpunohet më tej. Pllaka gdhendëse prej çeliku inox mund të përpunohet me procese të ndryshme komplekse si modelimi i pjesshëm, vizatimi, ngulitja e arit dhe ari i pjesshëm i titanit. Pllaka gravure prej çeliku inox me ngjyra Realizoni efektin e modeleve të ndritshme dhe të errëta dhe ngjyrave të shkëlqyera.

Hfbf7154370d24ed9b74c7324903abe78A

Rrjedha e procesit është:

Pllakë çeliku inox → degreasing → larje → tharje printing shtypje ekrani → tharje imm zhytje uji pattern model gdhendje fletë djathtas (fletë) larje removal heqje boje → larje → lustrim → larje → ngjyrosje leaf fletë larje (fletë) trajtim forcimi treatment trajtim vulosje → larje gjethet (fletët) dhe produktet e thata → inspektoni.

Pllakat e gdhendjes përdoren kryesisht për dekorimin e makinave të ashensorit dhe mbulesave të dyerve të ashensorit, paneleve të makinave të ashensorit, paneleve të makinave, paneleve të murit të sallave, sfondeve, tavaneve, dekorimit arkitektonik, tabelave në hotele, hotele, vende argëtimi, dyqane të markave të nivelit të lartë dhe ndërtesa të nivelit të lartë. Prisni

Hf64c12cb57924910b8807eb4a120fda0g


Koha e postimit: Prill-12-2021