Guangdong Qianjin Industrial investon në ndërtimin e një projekti 200,000 ton / vit të gjerë të prodhimit të rrokullisjes së ftohtë i vendosur në Shizong, Yunnan

Në vitet e fundit, Qarku Shizong ka ndjekur idenë e "rimbushjes së zinxhirit, zgjatjes së zinxhirit dhe forcimit të zinxhirit", duke u mbështetur në 1.575 milion tonë ekzistues avantazhe të kapacitetit të prodhimit të çelikut të pandryshkshëm, kultivuar dhe zgjeruar në mënyrë aktive zinxhir industrial çeliku, dhe të përpiqen për të ndërtuar një grup industriale çelik inox, dhe të përpiqen për të bërë Shizong Parku Industrial Stainless Steel Qarkut është ndërtuar në qytetin e vetëm të klasës së parë Yunnan çelik në jugperëndim.

Sipas planit, Parku Industrial Stainless Steel Shizong County ka një sipërfaqe toke të planifikuar prej 279.76 hektarë dhe një investim total të vlerësuar prej 7.81 miliardë juan. Estimatedshtë vlerësuar se deri në vitin 2025, ajo do të arrijë të ardhura nga shitjet prej 62.8 miliardë juan, një fitim total prej 1.81 miliard juan dhe një taksë totale prej 1.26 miliard juan. Plannedshtë planifikuar që të duhen 3 deri në 5 vjet për të ndërtuar Parkun Industrial Stainless Steel Shizong County në një version të azhurnuar të të gjithë zinxhirit të industrive duke filluar nga lëndët e para, shkrirja, rrokullisja e nxehtë, përpunimi i thellë i ftohtë dhe produkte të ndryshme çeliku inox për t'u ndërtuar një tufë industriale e nivelit të transportuesit të avionëve.

Industria e çelikut të qarkut filloi me Yunnan Tiangao Nickel Industry Co., Ltd., e cila tërhoqi investime në 2009. Linja e prodhimit të shkrirjes së çelikut inox u përfundua dhe u vu në punë në gusht 2012. Me kalimin e kohës, industria e vetme dhe zinxhiri i papërsosur industrial kufizojnë zhvillimin dhe rritjen e industrisë së çelikut të pandryshkshëm të Shizong.

Në mënyrë që t'u jepet loja e plotë avantazheve unike të 1.575 milion ton origjinal të kapacitetit të prodhimit të çelikut të pandryshkshëm, Qarku Shizong prezantoi Qujing Dachang Trading Co, Ltd, Chongqing Cuizhiyuan Enterprise Management Co., Ltd. dhe Shizong County Fangwei Investment dhe Zhvillim Co, Ltd përmes promovimit të investimeve. Shizong County Wolaidi Metal Materials Co, Ltd, me një investim total prej 870 milion juan, do të ndërtojë një 1.4 milion tonë linjë prodhimi të mbështjellë të nxehtë 1780 mm dhe një 300,000 ton linjë prodhimi pjekje termike dhe turshi 1450 mm. Projekti filloi ndërtimin në 29 maj 2018 dhe do të përfundojë në 2019. Projekti u përfundua dhe u vu në prodhim në 18 Tetor 2010. Përfundimi i projektit ka mbushur boshllëkun në prodhimin e çelikut me shirita të gjerë në Yunnan. Reportedshtë raportuar se linja e nxehtë e prodhimit të Volody-it është grupi i parë i plotë i linjës së prodhimit të fabrikës së re të steckel të zhvilluar në mënyrë të pavarur në Kinë. Ai miraton teknologji të përparuar siç është shpërndarja e nxehtë dhe karikimi i nxehtë i pllakave, trashësia hidraulike, kontrolli automatik i gjerësisë dhe teknologji tjetër e përparuar në prodhimin e pllakave brenda dhe jashtë vendit. Rrokullisje të produkteve të ndryshme të standardit të lartë prej çeliku inox.

Hb7ebbf16f17b4b729c72b75a99c5f751g

Në Parkun Industrial të Çelikut të Qarkut Shizong, Shizong County Wo Laidi Metal Material Co, Ltd është vetëm një nga shumë kompanitë në parkun industrial të çelikut të qarkut dhe është vetëm një hallkë në zinxhirin industrial të çelikut.

Në vitin 2020, Shizong County Wolaidi Metal Material Co., Ltd. do të prodhojë 680,000 tonë mbështjellje të ndryshme çeliku, me një vlerë prodhimi prej 5 miliard juan dhe një fitim prej 170 milion juan. Në të njëjtën kohë, ajo prezantoi me sukses Yunnan Jingzhong New Materials Co, Ltd me një prodhim vjetor prej 200,000 ton me ftohje me gjerësi të ngushtë dhe Guangdong Qianjin Industrial për të investuar në ndërtimin e 200,000 tonë të prodhimit të ftohtë me gjerësi të gjerë projekte, si dhe mbështetjen e ndërtimit të qethjes së çelikut të pandryshkshëm, electroplating dhe linjave të tjera të prodhimit. Ndërmarrjet e produkteve të çelikut në rrjedhën e poshtme duhet të sigurojnë lloje të ndryshme të pllakave të çelikut, tubave, etj., Të cilat plotësojnë të gjithë zinxhirin e zhvillimit të industrisë së çelikut dhe hapin "miljen e fundit" që kufizon zhvillimin e çelikut të qarkut industria e çelikut.

Me përmirësimin e zinxhirit të industrisë së çelikut të pandryshkshëm, Sichuan Guojinrong Metal Material Co, Ltd, Sichuan Pengzhou Zhongxin Metalurgji Co, Ltd, dhe Chengming New Materialet Co, Ltd kanë filluar ndërtimin e projekteve të prodhimit të pllakave dhe tubave. Aktualisht, ndërtimi i punëtorive të standardizuara është afër përfundimit. Ai pritet të përfundojë dhe të vihet në prodhim në qershor 2021.


Koha e postimit: Prill-10-2021