Përshtatje e ekranit prej çeliku inox

Ekrani prej çeliku inox është një lloj produkti metalik i përdorur për izolimin dhe dekorimin e hapësirës. Funksioni i tij kryesor është dekorimi. Për më tepër, shumica e përpunimit dhe personalizimit të ekraneve prej çeliku inox bëhen duke bashkuar tuba çeliku inox. Ai përputhet me disa trajtime sipërfaqësore prej titani dhe bronzi, të tilla si plastika të vjetra dhe të spërkatura. Përpunimi aktual i ekranit prej çeliku inox ka lloje të dizajnit modern dhe tradicional. Për shkak se ekranet prej çeliku inox janë të përshkueshëm nga ajri, pesha e tyre është veçanërisht e vogël. Shumë hotele dhe klube do të vendosin ndarje prej çeliku inox në muret e jashtme. Përmirësoni estetikën.

ndarje60

Ekrani prej çeliku inox kombinon romancën e Perëndimit dhe butësinë e Lindjes, duke formuar një bukuri unike që është në modë dhe avangarde. Nuk deformohet për një kohë të gjatë, nuk humbet ngjyrën origjinale dhe është e lehtë për tu mirëmbajtur dhe mirëmbajtur. Vendosja e tij në hapësirën arkitektonike nxjerr në pah trendin modern të rehatisë dhe ngrohtësisë pa humbur individualitetin, plot kuptim dhe magjepsës. Ekranet prej çeliku inox janë bërë nga materiale të ndryshme metalike, të tilla si çelik inox, alumin, topuz, hekur, etj., Dhe mund të bëhen me plastikë të përforcuar me fibra qelqi dhe materiale të tjera, duke përdorur teknika të ndryshme të përpunimit dhe dekorime me llak, duke paraqitur një efekt të mirë simulimi Me Ekrani i ekranit prej çeliku inox në vetvete nuk digjet, është i qëndrueshëm dhe i fortë, i thjeshtë për tu ruajtur, i fortë në funksionalitet, i pasur me efekte dekorative, i fortë dhe i pasur me cilësi, i cili rrit të gjithë nivelin e hapësirës dhe është elegant dhe fisnik.

ndarja101 (8)


Koha e postimit: Shtator-04-2021