Kumpulan mobil Baotou Steel anu saéna tina 5000-ton rél ngahontal penjualan "awan"

Tanggal 2 Maret, Ba Sales Steel Sales Company nyatakeun yén angkatan kahijina rél baja 5000 ton parantos nembé ngahontal penjualan "awan", anu ogé nandakeun yén rel Baotou Steel parantos ucul kana "awan" dina hiji waktos.

Baotou Steel perenahna di Kota Baotou, Daérah Otonom Mongolia Batin. Éta mangrupikeun salah sahiji pangkalan industri baja pangpayunna diwangun saatos didirikeun Cina Anyar. Milik dua perusahaan anu kadaptar, "Baogang Iron and Steel Co., Ltd." sareng "Baogang Rare Earth", éta mangrupikeun salah sahiji pangkalan produksi rél utama Cina, salah sahiji pangkalan produksi pipa waja seamless, sareng basis produksi piring panggedéna di Cina Kalér. Éta ogé mangrupikeun asal usul sareng pangbadagna industri bumi langka di dunya. Panilitian ilmiah sareng produksi bumi anu langka.

Numutkeun perkenalanna, benten sareng metode penjualan tradisional, ieu mangrupikeun angkatan kahiji tina rel baja anu dijual ku Baotou Steel ngalangkungan mall e-balanja Energy Nasional.

HL Lambaran Garis Rambut

Mal e-balanja Énergi Nasional mangrupikeun hiji-hijina platform e-commerce mandiri B2B nangtung dina National Energy Group. Éta ngahijikeun tawaran, panilitian harga, perbandingan harga, sareng mall balanja dina sistem pangadaan éléktronik, ngalibetkeun bahan dina sababaraha bidang bisnis sapertos batubara, angkutan, sareng énergi énggal. Mésér sareng ngalayanan ampir 1,400 unit tina Grup Energi Nasional.

Sumber resmi nunjukkeun yén anyar-anyar ieu, Baotou Iron & Steel ngiringan ngamajukeun modél kerangka penjualan e-commerce rel kalayan unit jawab daérah transportasi pusat perbelanjaan e-balanja Energi Nasional, sareng nandatanganan kontrak jual beuli, janten panyadia karéta munggaran di mall. Perjanjian ieu nyertakeun sadaya perusahaan karéta dina Grup Énergi Nasional, sareng rel karéta beurat Baotou Steel, rel dipadamkeun, rél bumi langka sareng produk sanésna sacara langkung efektif diwanohkeun.

Baotou Steel Group Corporation nyatakeun yén ku panerapan anu jero dina strategi "Internét +" nagara éta, grup bakal aktip ngamajukeun penjualan anu béda-béda tina rel baja. (Bérés)


Pos waktos: Mar-17-2021