Piring kerok plat stainless steel etsa hiasan dekor Lift piring etsa

Pelat prosés étsa stainless steel mangrupikeun metode saluran kimia dina permukaan stainless steel pikeun ngahakiskeun sababaraha pola sareng pola. Panel eunteung 8K dianggo salaku pelat handap, sareng prosés etsa dilaksanakeun. Beungeut objék salajengna diolah. Pelat etsa warna stainless steel tiasa diolah sareng sababaraha prosés rumit sapertos pola parsial, gambar, semen emas, sareng emas titanium parsial. Pelat etsa warna stainless steel Élingkeun pangaruh pola anu caang sareng poék sareng warna anu cemerlang.

Hfbf7154370d24ed9b74c7324903abe78A

Aliran prosésna nyaéta:

Pelat stainless steel → degreasing → cuci → garing → percetakan layar → garing → perendaman cai → pola pola eunteung katuhu (lambar) nyeuseuh → miceunan mangsi → ngumbah → ngagosok → ngumbah → ngawarnaan → nyeuseuh daun (lambar) ngeraskeun perlakuan → ngégél perlakuan → Ngumbah daun (lambaran) sareng garing → mariksa → produk.

Piring étch biasana dianggo pikeun hiasan mobil lift sareng tutup panto lift, panel mobil lift, panel mobil, panel témbok aula, latar, langit-langit, hiasan arsitéktur, papan tanda di hotél, hotél, tempat hiburan, toko mérek mewah, sareng gedong luhur. Ngantosan.

Hf64c12cb57924910b8807eb4a120fda0g


Pos waktos: Apr-12-2021