Guangdong Qianjin Industrial invests dina pangwangunan proyék produksi rolling cold 200,000-ton / taun netep di Shizong, Yunnan

Dina taun-taun ayeuna, Shizong County parantos nuturkeun pamanggih "ngeusian ranté, ngalegaan ranté, sareng nguatkeun ranté", ngandelkeun ka 1,575 juta ton kauntungan kapasitas produksi baja atah stainless steel, aktip ngokolakeun sareng ngalegaan stainless ranté industri baja, sareng ngupayakeun ngawangun klaster industri stainless steel, sareng ngupayakeun ngajantenkeun Shizong The County Stainless Steel Industrial Park parantos didamel janten hiji-hijina kota stainless steel Yunnan di belah kidul-kulon.

Numutkeun rencana éta, Taman Perindustrian Stainless Steel Shizong County ngagaduhan luas lahan anu direncanakeun 279,76 hektar sareng perkiraan total investasi 7.81 milyar yuan. Diperkirakeun yén ku 2025, éta bakal ngahontal pendapatan penjualan 62,8 milyar yuan, total kauntungan 1,81 milyar yuan, sareng pajak total 1,26 milyar yuan. Hal ieu direncanakeun bakal nyandak 3 dugi 5 taun ngawangun Shizong County Stainless Steel Industrial Park kana pérsi anu ditingkatkeun tina sadaya ranté industri mimitian ti bahan baku, peleburan, gulung panas, pamrosésan anu jero, sareng sababaraha produk stainless steel pikeun ngawangun klaster industri stainless steel tingkat pamawa pesawat.

Industri stainless steel di kabupaten dimimitian ku Yunnan Tiangao Nickel Industry Co., Ltd., anu narik investasi dina 2009. Garis produksi peleburan stainless steel réngsé sareng dijalankeun dina bulan Agustus 2012. Kana waktosna, industri tunggal sareng industri rantai industri anu henteu sampurna pamekaran sareng kamekaran industri stainless steel Shizong.

Dina raraga masihan pinuh kaunggulan unik tina 1,575 juta ton kapasitas produksi baja atah stainless steel, Shizong County ngenalkeun Qujing Dachang Trading Co., Ltd., Chongqing Cuizhiyuan Enterprise Management Co., Ltd. sareng Shizong County Fangwei Investment sareng Development Co., Ltd. ngalangkungan promosi investasi. Shizong County Wolaidi Metal Materials Co., Ltd., kalayan total investasi 870 juta yuan, bakal ngawangun 1,4 juta ton lini produksi rolling panas 1780mm sareng 300.000 ton 1450mm annealing termal sareng lini produksi acar. Proyék ngamimitian pangwangunan tanggal 29 Méi 2018 sareng bakal réngsé dina 2019. Proyék ieu réngsé sareng didamel dina produksi tanggal 18 Oktober 2010. Parantosan proyék parantos ngeusian lolongkrang dina produksi baja strip lega di Yunnan. Dilaporkeun yén lini produksi rolling panas Volody mangrupikeun set lengkep munggaran tina lini produksi pabrik gandum anyar anu dimekarkeun sacara mandiri di Cina. Éta ngadopsi téknologi canggih sapertos pangiriman panas sareng pengisian panas tina papan, ketebalan hidrolik, kontrol lébar otomatis sareng téknologi canggih sanés dina produksi pelat di bumi sareng luar negeri. Ngagulung sababaraha produk stainless steel standar tinggi.

Hb7ebbf16f17b4b729c72b75a99c5f751g

Di Shizong County Stainless Steel Industrial Park, Shizong County Wo Laidi Metal Material Co., Ltd. mangrupikeun salah sahiji seueur perusahaan di taman industri stainless steel di kabupaten, sareng éta ngan ukur hiji kakait dina ranté industri stainless steel.

Dina taun 2020, Shizong County Wolaidi Metal Material Co., Ltd. bakal ngahasilkeun 680,000 ton rupa-rupa coil waja, kalayan nilai kaluaran 5 milyar yuan sareng kauntungan 170 juta yuan. Dina waktos anu sasarengan, éta suksés ngenalkeun Yunnan Jingzhong New Materials Co., Ltd. kalayan kaluaran taunan 200,000 ton rolling tiis tiis sareng Guangdong Qianjin Industrial pikeun nanem modal dina pangwangunan 200,000 ton produksi lebar-tiis lebar-lebar proyék, ogé ngadukung pangwangunan shearing stainless steel, electroplating sareng lini produksi sanés. Perusahaan produk stainless steel hilir kedah nyayogikeun sababaraha jinis pelat stainless steel, pipa, sareng sajabana, anu ngalengkepan sakumna ranté kamekaran industri stainless steel sareng muka "mil terakhir" anu ngawatesan pamekaran propinsi kalér. industri waja.

Kalayan paningkatan ranté industri stainless steel, Sichuan Guojinrong Metal Material Co., Ltd., Sichuan Pengzhou Zhongxin Metallurgy Co., Ltd., sareng Chengming New Materials Co., Ltd. parantos ngamimitian ngawangun pelat sareng proyek produksi pipa. Ayeuna, pangwangunan bengkel standarisasi parantos réngsé. Diperkirakeun réngsé sareng dipasang dina Juni 2021.


Waktos Post: Apr-10-2021