Grup Hongwang hasil ngilikan Ferrum

Sababaraha dinten ka pengker, Hongwang Group suksés kéngingkeun Zhaoqing Ferrum Technology Development Co., Ltd., anu nyayogikeun jaminan tanah pikeun Hongwang Stainless Steel Five-Tandem Rolling Production Line Project, anu ngagaduhan tonggong penting pikeun kamajuan proyek.

Proyék gulung lima tandem stainless steel Hongwang diharepkeun nanem modal 600 juta yuan, nganggo téknologi paling canggih sareng alat pangsaéna di Cina. Hal ieu direncanakeun pikeun dijalankeun dina Méi, kalayan kapasitas produksi taunan 600,000 ton. Kalayan proyék ieu, Hongwang bakal nyiptakeun patokan anyar dina lapangan stainless steel tiis-digulung swasta China dina hal kualitas sareng kapasitas produksi, sareng janten perusahaan swasta domestik paling kompetitif anu ngahususkeun dina produksi pelat tiis-digulung stainless steel.

20170504104954897


Pos waktos: Apr-17-2021