Pancegahan pikeun pamasangan tangga stainless steel

Tangga stainless steel populér di jero rohangan sareng di luar ruangan, sareng éta ogé mangrupikeun tangga anu paling umum. Naon anu kedah urang perhatoskeun nalika masang tangga stainless steel?

1. Pancegahan pikeun masang tiang tangga stainless steel

101300831

1. Pamasangan railings kedah dilaksanakeun saluyu sareng sarat sareng urutan garis mangsi konstruksi ka luhur ti titik awal.

2. Kutub dina kadua tungtung platform dina mimiti tanggah kedah dipasang heula, sareng pamasanganana kedah dibobok.

3. Nalika konstruksi las, rod las kedah didamel tina bahan anu sami sareng bahan dasar. Nalika dipasang, tiang sareng bagian anu dipasang kedahna dibereskeun samentawis ku las titik. Saatos élévasi sareng koréksi nangtung, las kedahna pageuh.

4. Nalika baud dianggo pikeun sambungan, liang dina piring logam di handapeun tihang kedah diolah janten liang buleud pikeun nyegah baud ékspansi henteu saluyu sareng posisi na. Pangaturan sakedik tiasa dilakukeun nalika dipasang. Salami pangwangunan, anggo bor listrik pikeun ngerek baud ékspansi di handapeun tihang pamasangan, sambungkeun tihang sareng perbaiki sakedik. Upami aya kasalahan dina élévasi instalasi, saluyukeun sareng gasket ipis logam. Saatos koréksi nangtung sareng élévasi, ketang sekrup. topi.

5. Saatos masang kutub dina dua tungtung, anggo cara anu sami pikeun masang kutub sésana ku narik kabelna.

6. Pamasangan tiang kedah pageuh sareng henteu leupas.

7. Bagian tiang sareng sambungan sambung kedah diubaran ku anti korosi sareng anti karat saatos dipasang.

 

Kadua, prosés pamasangan setang tangga stainless steel

101300111
1. Pamasangan pegangan tangan stainless steel

Pamasangan bagian anu ditempelkeun (bagian post-embedded) tangga terpasang tangga ngan tiasa nyoko kana bagian post-embedded. Cara na nyaéta ngagunakeun baud ékspansi sareng pelat waja pikeun ngadamel konektor pas dipasang. Mimiti nempatkeun garis dina dasar pangwangunan sipil sareng tangtoskeun kolom Fix posisi titikna, teras borkeun liang dina lantai tangga kalayan bor dampak, teras pasang baud ékspansi. Bolts ngajaga panjangna cekap. Saatos baud diposisikan, kencengkeun baud sareng las nut sareng sekrup kanggo nyegah kacang sareng piring waja tina leupas. Hubungan antara pegangan tangan sareng permukaan témbok ogé nyoko kana padika di luhur.

2. Mayar

Ngabéréskeun kusabab pangwangunan post-embedded di luhur tiasa nyababkeun kasalahan. Kituna, sateuacan kolom dipasang, garisna kedah ditetepkeun deui pikeun nangtoskeun akurasi posisi piring anu dikubur sareng tihang nangtung anu dilas. Upami aya panyimpangan, éta kedah dilereskeun dina waktosna. Éta kedah dipastikeun yén sadaya kolom stainless steel didaptarkeun dina pelat waja sareng tiasa dilas sakitarna.
3. Panangan tangan disambungkeun kana kolom

Sateuacan dipasang pegangan tangan sareng kolom anu nyambungkeun kolom, jalurna diteundeun ngalangkungan garis anu manjang, sareng alur dipasang dina tungtung luhur numutkeun sudut condong tina tangga sareng bunderan tina handrail anu dianggo. Teras lebetkeun pegangan tangan langsung kana alur kolom, sareng pasang ku las titik tina hiji tungtung ka ujung anu sanésna. Handrails padeukeut dipasang sacara akurat sareng sendi ketat. Saatos pipa baja anu padeukeut dikepung, sendi dilas ku éléktroda stainless steel. Sateuacan las, noda minyak, burrs, bintik karat, sareng sajabana dina kisaran 30-50mm sapanjang unggal sisi las kedah dipiceun.

Tilu, ngagiling sareng ngagosok

101300281

Saatos uprights sareng handrails sadayana dilas, anggo coét kabayang grinding portabel kanggo ngalaskeun las dugi ka las henteu katingali. Nalika ngagosok, anggo roda grinding flannel atanapi dirasikeun kanggo ngagosok, sareng anggo tempel polishing saluyu dina waktos anu sami, dugi ka dasarna sami sareng bahan dasar anu padeukeut, sareng lapisan lasna henteu atra.

4. Saatos siku dipasang, dua tungtung sandaran tangan lempeng sareng dua tungtung rod nangtung samentawis dilereskeun ku las titik.


Waktos Post: Sep-02-2021