Tarif ékspor besi tua Rusia bakal ningkat 2,5 kali

Rusia parantos naékkeun tarif ékspor na kana besi tua 2,5 kali. Ukuran fiskal bakal diberlakukeun ti akhir Januari salami 6 bulan. Nanging, ngémutan harga bahan baku ayeuna, kanaékan tarif moal nyababkeun lirén ékspor, tapi ka tingkat anu langkung ageung, bakal ngakibatkeun turunna kauntungan penjualan ékspor. Tarif tarif ékspor panghandapna nyaéta 45 euro / ton tibatan 5% ayeuna (sakitar 18 euro / ton dumasar kana harga pasar dunya ayeuna).

20170912044921965

Numutkeun laporan média, kanaékan tarif bakal ngahasilkeun turunna signifikan tina margin penjualan ékspor, sedengkeun biaya ékspor bakal naék ampir 1,5 kali. Dina waktos anu sasarengan, kusabab tingkat luhur kutipan internasional, dipiharep jumlah baja besi tua anu dikirimkeun ka pasar asing moal turun sacara langsing saatos aturan anyar diberlakukeun (sahenteuna dina bulan Fébruari). "Masalah pasokan bahan serius pisan di pasar besi tua. Turki tiasa nyanghareupan kakurangan bahan baku dina bulan Fébruari. Nanging, saur kuring palaksanaan tarif ieu, khususna dina kontéks kakurangan matéri, moal lengkep ngaluarkeun Rusia salaku panyadia. Di sagigireun éta. Ieu bakal ngahesekeun perdagangan Turki, "saur padagang Turki dina wawancara sareng média.

 

Dina waktos anu sami, kusabab pamilon pasar ékspor henteu ragu ngeunaan panerapan tarif énggal, dina akhir taun, harga beuli port bakal dibereskeun dina 25,000-26,300 rubel / ton (338-356 Dolar AS / ton) Palabuhan CPT, anu bakal ngaktipkeun penjualan anu nguntungkeun. , Sareng naékkeun tarif.


Pos waktos: Jan-08-2021