Kustomisasi layar stainless steel

Layar stainless steel mangrupikeun jenis produk logam anu dianggo pikeun isolasi rohangan sareng hiasan. Fungsi utamina nyaéta hiasan. Salaku tambahan, seuseueurna pamrosésan sareng kustomisasi layar stainless steel didamel ku ngelas pipa stainless steel. Hal ieu dicocogkeun sareng sababaraha perawatan permukaan titanium sareng parunggu sapertos plastik lami sareng disemprot. Ngolah layar stainless steel ayeuna ngagaduhan jinis desain modéren sareng tradisional. Kusabab layar stainless steel tiasa ditembus ku hawa, beuratna khususna leutik. Seueur hotél sareng klub bakal nempatkeun partisi stainless steel dina témbok luar. Ningkatkeun estetika.

partisi60

Layar stainless steel ngagabungkeun romansa Kulon sareng kalembutan Wétan, ngawangun pesona unik anu modis sareng avant-garde. Éta henteu cacad pikeun waktos anu lami, henteu kaleungitan warna aslina, sareng gampang dijaga sareng dijaga. Nempatkeunana dina rohangan arsitéktur nyorot tren modéren kanyamanan sareng kahaneutan tanpa kaleungitan kapribadian, pinuh ku hartos sareng pikaresepeun. Layar stainless steel didamel tina sababaraha bahan logam, sapertos stainless steel, aluminium, gada, beusi, sareng sajabana, sareng tiasa didamel nganggo serat kaca bertulang plastik sareng bahan-bahan sanesna, nganggo sababaraha teknik ngolah sareng hiasan lacquer, nampilkeun efek simulasi anu saé . Layar layar stainless steel sorangan henteu kaduruk, stabil sareng teguh, saderhana dijaga, kuat dina fungsina, euyeub ku épék hiasan, kuat, sareng beunghar tékstur, anu ningkatkeun sakumna ruang angkasa sareng gaya sareng mulya.

partisi101 (8)


Waktos Post: Sep-04-2021