Baja stainless paling ipis di dunya ngan ukur kandelna 0,015 mm: didamel di Cina

Numutkeun laporan pangénggalna tina CCTV, "baja cukur tangan-tangan" pangénggalna anu diproduksi ku China Baowu Taiyuan Beusi sareng Kelompok Baja langkung ipis tibatan kertas, sapertos eunteung, sareng teksturna heuras pisan. Kandelna ngan ukur 0,015 mm. Tumpukan 7 lambar waja mangrupikeun koran. kandelna.

Dilaporkeun yén ieu mangrupikeun stainless steel paling ipis di dunya ayeuna, sareng éta tiasa dianggo salaku bahan olahan dina chip kapayunna, janten éta ogé disebat "chip baja."

Pikeun ngadamel "chip steel steel" jenis ieu, konci na aya dina susunan sareng kombinasi rol rem di turnstile. Baowu Taiyuan Beusi sareng Kelompok Baja parantos dilakukeun 711 ékspérimén sareng nyobian langkung ti 40,000 jinis rol rem salami dua taun ka pengker. Saatos permutasi sareng kombinasi anu mungkin, gerbang stainless steel didamel dugi ka kandelna 0,02 mm, ngarecah monopoli téknologi asing.

Dimimitian dina bulan Méi taun ka tukang, Taiyuan Iron and Steel teras-terasan ngalaksanakeun panilitian ilmiah sareng téknologi dina dasar ieu, sareng saatos ampir saratus ékspérimén, éta tungtungna ngabor stainless steel kana 0,015 mm.

Salaku tambahan pikeun ngolah chip, "chip steel" ieu ogé tiasa dianggo pikeun sénsor dina lapangan aerospace, aki-aki pikeun produk énergi énggal, sareng telepon sélulér layar lipat.

旺 钢卷 车间 全貌 3


Pos waktos: Aug-30-2021