AS nimpahkeun sangsi énggal pikeun industri baja Iran

Dilaporkeun yén Amérika Serikat parantos netepkeun sangsi énggal pikeun pabrikan éléktroda grafit Cina sareng sajumlah éntitas Iran anu kalibet dina produksi baja sareng penjualan di Iran.

Perusahaan Tionghoa anu kapangaruhan nyaéta Kaifeng Pingmei New Carbon Material Technology Co., Ltd. Perusahaan ieu ditampi sanksi sabab nganteurkeun "rébuan ton pesenan" ka perusahaan baja Iran antara Désémber 2019 sareng Juni 2020.

Perusahaan Iran anu kapangaruhan kalebet Pasargad Steel Complex, anu ngahasilkeun 1,5 juta ton billet unggal taun, sareng Gilan Steel Complex Company, anu ngagaduhan kapasitas panas 2,5 juta ton sareng kapasitas rolling 500,000 ton.

Perusahaan anu kapangaruhan ogé kalebet Pertambangan Wétan Tengah sareng Perusahaan Pertambangan Pangwangunan Perusahaan Mineral, Sirjan Iran Steel Steel, Zarand Iranian Steel Company, Khazar Steel Co, Vian Steel Complex, South Rouhina Steel Komplek, Yazd Industrial Constructional Steel Rolling Mill, West Alborz Steel Complex, Esfarayen Industrial Komplek, Kompleks Industri Baja Bonab, Baja Iran Iran Sirjan sareng Perusahaan Baja Iran Iran.

Sekretaris Keuangan AS Steven Mnuchin nyarios: "Pamaréntahan Trump terus digawé pikeun ngahambat aliran panghasilan ka rezim Iran, kusabab rezim anu masih ngabiayaan organisasi téroris, ngadukung rézim penindasan, sareng milari senjata pangrusak massal. . "

04Jilid Coil Steel tanpa kabel (不锈钢 卷 细节)


Pos waktos: Jan-07-2021