Naon disikat stainless steel

Brushed stainless steel is a wire-like texture on the surface of stainless steel, which is just a processing technology of stainless steel. The surface is matt, and there is a trace of texture on it carefully, but it can't be felt. It is more wear-resistant than the normal bright surface of stainless steel, and looks a little higher-grade.

Prosés ngagambar kawat bakal kaleungitan kandel pelat stainless steel dugi ka hiji ukuran, umumna 0,1 ~ 0.2mm. Salaku tambahan, kumargi awak manusa, khususna korma, ngagaduhan sékrési minyak sareng kesang anu kawilang kuat, papan gambar kawat stainless steel bakal sering nyésakeun sidik jari nalika keuna ku panangan, sareng éta kedah digosok sacara rutin.

Most of the stainless steel surface treatments are suitable for polishing, gloss and mirror finish, and there are very few suitable for drawing. These stainless steels suitable for drawing are commonly known as "brushed stainless steel".

Ha00fa10dcfd7466a80486e49f3449e18y

Gambar kawat stainless steel umumna gaduh sababaraha épék: pola kawat lempeng, pola salju, pola nilon. Pola benang lempeng mangrupikeun pola anu henteu kaganggu ti luhur ka handap, sareng umumna cekap ngagunakeun mesin gambar tetep pikeun mindahkeun bahan kerja bulak-balik. Pola salju anu paling populér ayeuna. Éta diwangun ku sakedik titik-titik anu teratur, sareng tiasa dianggo nganggo keretas serangga pikeun ngahontal pangaruhna.

Pola nilon diwangun ku garis anu panjangna béda-béda. Kusabab roda nilon lemes dina tékstur, éta tiasa ngagiling bagian anu henteu rata pikeun ngahontal pola nilon.

Papan gambar kawat umumna nuduhkeun tékstur permukaan ditambah nami koléktif. Tilas nami nyaéta papan ibun, sareng tékstur permukaanna kalebet garis lempeng, garis acak (sareng garis), kujang sareng utas. Papan gambar kawat stainless steel warna nyaéta permukaan rupa-rupa warna anu diala ku plating cai kimia atanapi pangolahan pewarnaan plating ion vakum dina permukaan substrat papan gambar kawat stainless steel.

Hada0c5bf7e8744daa61ac3e284c665a1c

Standar Kualitas

1. blanking sadaya komponén kedah akurat, sareng simpangan diidinan tina panjang komponén nyaéta 1mm.

2. Komponénna kedah dipariksa pikeun lempeng sateuacan motong, upami henteu kedah dilempengkeun.

3. Salami las, éléktroda atanapi kawat kedah janten jinis anu cocog pikeun bahan anu badé dilas, sareng sertipikat pabrik kedah disayogikeun.

4. komponénna kedah ditempatkeun dina posisi anu akurat salami las.

5. Salami las, sendi solder antara komponén kedah teguh, las kedahna pinuh, sareng gelombang las dina permukaan las kedah seragam, sareng teu kedah aya jalan pintas, las lengkep, retakan, slag, las nabrak, dibakar-kaluar, goresan busur, Kalacat sapertos kawah busur sareng pori-pori jarum, sareng teu kedah aya spatter di daérah las.

6. Saatos las réngsé, slag las kedah ditumbuk kaluar.

7. Saatos komponénna dilas sareng dirakit, aranjeunna kedah dilicikeun sareng digosok ku mesin anu dicekel ku tangan supados tampilan na rata sareng bersih.


Pos waktos: Mei-14-2021