Asosiasi Steel Dunya: ramalan paménta baja global tumuh 5,8% dina 2021

Klién Jingwei Cina-Singapura, 15 April. Numutkeun kana halaman wéb asosiasi World Steel Association, Asosiasi Steel Dunya ngaluarkeun versi pang anyarna jangka pondok (2021-2022) laporan ramalan paménta baja dina tanggal 15. Laporan nunjukkeun yén paménta baja global bakal turun di 2020 Saatos 0,2%, éta bakal ningkat 5,8% dina 2021, ngahontal 1,874 milyar ton. Di 2022, paménta baja global bakal terus tumuh 2,7%, ngahontal 1,925 milyar ton.

Laporan éta percaya yén gelombang kadua atanapi katilu anu lumangsung dina wabah ieu bakal rata dina kuartal kadua taun ieu. Kalayan kamajuan anu tetep tina vaksinasi, kagiatan ékonomi di nagara-nagara utama anu nganggo baja bakal laun balik kana normal.

Al Remeithi, Pupuhu Panitia Panilitian Pasar Asosiasi Steel Dunya, masihan koméntar kana hasil ramalan ieu: "Sanaos wabah radang paru-paru makuta anyar parantos ngahasilkeun pangaruh musibah kahirupan sareng kahirupan masarakat, industri baja global masih untung. Dina akhir taun 2020 Permintaan baja global ngan ukur ngontrak sakedik. Hal ieu utamina disababkeun ku pamulihan Cina anu kuat, anu ngadorong paménta baja China pikeun tumuh saageung 9,1%, sedengkeun di nagara-nagara sanés di dunya, paménta waja parantos nyusut ku 10,0%. Dina sababaraha taun ka hareup, ékonomi maju Permintaan baja dina mekarkeun ékonomi bakal pulih kalayan stabil. Faktor pendukung diteken paménta baja sareng rencana pamulihan ékonomi pamaréntah. Nanging, pikeun sababaraha ékonomi anu paling maju, éta kedah uih deui kana tingkat sateuacanna wabah. Éta bakal nyandak sababaraha taun.

卷 -Cermin (1)

Nyarioskeun ngeunaan industri konstruksi dina industri baja, laporan nyatakeun yén kusabab wabah éta, tren pangwangunan anu béda bakal muncul dina sagala rupa bidang industri konstruksi. Kalayan paningkatan télékomunikasi sareng e-commerce, ogé turunna perjalanan bisnis, paménta masarakat pikeun gedong komérsial sareng fasilitas perjalanan bakal terus turun. Dina waktos anu sasarengan, paménta masarakat pikeun fasilitas logistik e-commerce parantos tumuh, sareng paménta ieu bakal ngembangkeun janten séktor anu berkembang. Pentingna proyek prasarana parantos ningkat, sareng sakapeung aranjeunna janten hiji-hijina jalan pikeun seueur nagara pikeun ngahancarkeun ékonomi. Dina ékonomi anu muncul, proyék-proyék infrastruktur bakal tetep janten faktor anu nyetir anu kuat. Di ékonomi maju, proyék rencana pemulihan héjo sareng proyek renovasi infrastruktur bakal ngadorong paménta pikeun industri konstruksi. Diperkirakeun yén dina 2022, industri konstruksi global bakal balik ka tingkat 2019.

Laporan éta ogé nyatakeun yén dina skala global, dina industri waja, industri otomotif parantos ngalaman turunna anu paling signifikan, sareng dipiharep industri otomotif bakal ngalaman pamulihan anu kuat di 2021. Industri otomotif global diperkirakeun bakal balik deui ka tingkat 2019 taun 2022. Sanaos industri mesin global parantos kataraen ku turunna inpormasi dina taun 2020, turunna langkung handap tibatan di taun 2009. Industri mesin dipiharep gancang pulih. Salaku tambahan, aya faktor penting sanés anu ogé bakal mangaruhan industri mesin, nyaéta, percepatan digitalisasi sareng otomatisasi. Investasi di daérah ieu bakal ngamajukeun kamekaran industri mesin. Salajengna, proyek héjo sareng rencana investasi dina bidang énergi terbarukan ogé bakal janten daérah pertumbuhan anu sanés pikeun industri mesin. (Sumber: Sino-Singapura Jingwei)

Plat stainless steel Lambaran stainless steel


Pos waktos: Apr-16-2021