Rampung garis rambut sheet stainless steel PVD kanthi permukaan cetak anti-driji kanggo proteksi tembok hotel

Rampung garis rambut sheet stainless steel PVD kanthi permukaan cetak anti-driji kanggo proteksi tembok hotel

Katrangan singkat:


  • Jeneng: Hongwang
  • Nomer Model: 201 304 316 430
  • Aplikasi: dekorasi lan pabrikan
  • Teknik: kadhemen mbalek
  • Dawa: 2000/2438/2500/3000/3048 mm
  • Jembar: 1000/1219/1250/1500 mm
  • Sertifikasi: ISO
  • PVC: film ireng-putih / film laser / film poli
  • Disesuaikan: kasedhiya
  • Standar: JIS, AISI, ASTM, GB, DIN, EN
  • Detail produk

    Katrangan Produk

    Aplikasi Diajukake

    Teknik Manufaktur

    Napa Pilih Kita

    Pengepakan & Pengiriman

    FAQ

    Contact

    Tags Product

    Koleksi

    Lembar stainless steel garis rambut

    Jeneng

    304 316 Garis Rambut Hiasan Rampung Lembar Stainless Steel 4 × 8 Warna Ireng Emas kanggo Dekorasi Bingkai Elevator

    kekandelan

    0,3 mm - 3,0 mm

    Ukurane

    1000 * 2000mm, 1219 * 2438mm, 1219 * 3048mm, disesuaikan Max. Amba 1500mm

    SS Kelas

    304.316, 201.430 lsp.

    Rampung

    Garis Rambut + Pelapisan Warna PVD

     Rampung sing bisa dideleng

    No.4, Garis Rambut, Mirror, Etching, Warna PVD, Embossed, Getaran, Sandblast, Gabungan, laminasi, lsp.

    Asal Usul

    POSCO, JISCO, TISCO, LISCO, BAOSTEEL lsp.

    Cara ngemas

    Kertas PVC + anti banyu + paket kayu sing pantes kanggo laut

    Komposisi kimia

    grade

    STS304

    STS 316

    STS430

    STS201

    Elong (10%)

    Ndhuwur 40

    30MIN

    Ndhuwur 22

    50-60

    Atose

    ≤200HV

    ≤200HV

    Ngisor 200

    HRB100, HV 230

    Cr (%)

    18-20

    16-18

    16-18

    16-18

    Ni (%)

    8-10

    10-14

    0,60%

    0,5-1,5

    C (%)

    0.08

    0.07

    0,12%

    拉丝 123


  • Previous:
  • Next:

  • rincian-3D-Laser rincian-disikat-rampung rincian-Checkered rincian-Embossed rincian-etched-finish rincian-hairline-finish rincian-Laminasi rincian-pangilon1pola-3D-Laser pola-Manik-Blasted pola-Checkered pola-embossed pola-etched-finish pola-garis rambut-rampung pola-Laminasi pola-PVD-Werna-lapisan pola-Super-Mirror

    3

    4

    567

    8

    9

    Q1. Babagan kita, ana hubungane karo pabrik, pabrik utawa pedagang?
    A1. Klompok Hongwang minangka produksi profesional konglomerat baja tahan karat coldrolled, kanthi produksi profesional pengalaman stainless steel lan pabrik kita dhewe meh 12 taun, ing endi duwe luwih saka 1.000 karyawan profesional lan teknis. kita departemen perdagangan manca Hongwang. Kabeh barang dikirim langsung saka pabrik Hongwang.

    Q2. Apa produk utama Hongwang?
    A2. Produk utama Hongwang kalebu kumparan lan stainless steel 201/304, kabeh gaya terukir lan embossed, permukaan sing wis rampung bakal disesuaikan.
    Q3. Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas produk sampeyan?
    A3. Kabeh produk kudu ngliwati telung cek ing kabeh proses manufaktur, kalebu produksi, lembaran nglereni, lan pengepakan.
    Q4. Apa kiriman sampeyan lan kemampuan pasokan?
    A4. Wektu pangiriman biasane sajrone 15 ~ 20 dina kerja, kita bisa nyedhiyakake udakara 15.000 ton saben wulan.
    P5. Apa jinis peralatan ing pabrik sampeyan?
    A5. Pabrik kita wis maju muter roller wolu, peralatan produksi rolling adhem nalika muter, peralatan pangolahan lan uji coba canggih, sing nggawe produk luwih berkualitas kanthi efisiensi.
    Q6. Babagan keluhan, masalah kualitas, lsp layanan aftersales, kepiye carane ngatasi?
    A6. Kita bakal duwe kolega tartamtu kanggo ngetutake pesenan sing cocog kanggo saben pesenan kanthi layanan purna jual profesional. Yen ana klaim, kita bakal tanggung jawab lan menehi ganti rugi miturut kontrak. Kanggo klien sing luwih apik, kita bakal tetep nglacak saran saka produk saka klien lan mula beda karo pemasok liyane. Kita minangka perusahaan perawatan pelanggan.
    Q7. Minangka pelanggan pisanan, kepiye carane dipercaya karo sampeyan?
    A7. Ing sisih ndhuwur kaca, sampeyan bisa ndeleng garis kredit kanthi $ 228.000.
    Iki nyedhiyakake perusahaan kanthi tingkat kredibilitas sing luwih dhuwur ing alibaba. Kita bisa njamin keamanan pesanan sampeyan.

    10

    Related Produk