Palapis PVD linier stainless steel lini rambut bérés kalayan permukaan ramo anti ramo pikeun panangtayungan témbok hotél

Palapis PVD linier stainless steel lini rambut bérés kalayan permukaan ramo anti ramo pikeun panangtayungan témbok hotél

Pondok Description:


  • Ngaran mérek: Hongwang
  • Jumlah modél: 201 304 316 430
  • Aplikasi: hiasan sareng pabrikan
  • Téhnik: tiis digulung
  • Panjangna: 2000/2438/2500/3000/3048 mm
  • Lebar: 1000/1219/1250/1500 mm
  • Sertifikasi: ISO
  • PVC: pilem hideung-bodas / pilem laser / pilem poli
  • Ngaropea: aya
  • Standar: JIS, AISI, ASTM, GB, DIN, EN
  • jéntré produk

    Panjelasan Produk

    Aplikasi Diarsipkeun

    Téhnik Manufaktur

    Naha Pilih Kami

    Pakét & Pengiriman

    FAQ

    kontak

    Tags produk

    ngetik

    Lambar stainless steel lambar

    Nami

    304 316 Garis Rambut Hiasan Rengse stainless steel Lambaran 4 × 8 Emas Hideung Warna kanggo Dekorasi Lift Frame

    kakandeleun

    0,3 mm - 3,0 mm

    ukuran

    1000 * 2000mm, 1219 * 2438mm, 1219 * 3048mm, ngarobih Max. Lega 1500mm

    SS Kelas

    304.316, 201.430 jsb.

    Bérés

    Garis Rambut + Palapis Warna PVD

     Bérés Avaible

    No.4, Garis Rambut, Eunteung, Nyetir, Warna PVD, Embossed, Geter, Sandblast, Kombinasi, laminasi sareng sajabana

    Asalna

    POSCO, JISCO, TISCO, LISCO, BAOSTEEL jsb.

    Pakét cara

    PVC + kertas tahan cai + rangkep kai anu pantes pikeun laut

    Komposisi kimia

    kelas

    STS304

    STS 316

    STS430

    STS201

    Elong (10%)

    Luhur 40

    30MIN

    Luhur 22

    50-60

    Teu karasa

    ≤200HV

    ≤200HV

    Handap 200

    HRB100, HV 230

    Cr (%)

    18-20

    16-18

    16-18

    16-18

    Ni (%)

    8-10

    10-14

    ≤0,60%

    0,5-1,5

    C (%)

    ≤0.08

    ≤0.07

    ≤0,12%

    拉丝 1拉丝 2喷砂 3


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • rinci-3D-Laser detil-brus-bérés rinci-Checkered rinci-Embossed detil-etched-finish rinci-hairline-finish rinci-Laminated rinci-eunteung1pola-3D-Laser pola-Bead-Blasted pola-Checkered pola-embossed pola-etched-finish pola-hairline-finish pola-Laminated pola-PVD-Warna-Palapis pola-Super-Eunteung

    3

    4

    567

    8

    9

    Q1. Ngeunaan urang, hubungan antara pabrik, pabrik atanapi padagang?
    A1. Grup Hongwang mangrupikeun produksi profesional konglomerat stainless steel coldrolled, kalayan produksi profesional pangalaman stainless steel sareng pabrik urang sorangan ampir 12 taun, dimana ngagaduhan langkung ti 1.000 padamel profesional sareng téknis. kami jurusan perdagangan luar negeri Hongwang. Sadaya barang urang dikirim langsung ti pabrik Hongwang.

    Q2. Naon produk utama Hongwang?
    A2. Produk utama Hongwang kalebet coil stainless steel 201/304 sareng lambaranana, sadaya gaya anu béda tina étik sareng embossed, permukaan réngsé bakal diluyukeun.
    Q3. Kumaha anjeun tiasa mastikeun kualitas produk anjeun?
    A3. Sadaya produk kedah ngalangkungan tilu cék dina prosés manufaktur, éta kalebet produksi, motong lambar sareng pengepakan.
    Q4. Naon waktos pangiriman anjeun sareng kamampuan pasokan?
    A4. Waktu pangiriman biasana dina 15 ~ 20 dinten damel, urang tiasa nyayogikeun sakitar 15,000 ton unggal bulan.
    Q5. Naon jinis pakakas di pabrik anjeun?
    Pabrik A5.Our parantos maju gilinding lima kadalapan, peralatan produksi rolling tiis dina gulung, pamrosésan canggih sareng peralatan uji coba, anu ngajantenkeun produk kami kualitas langkung saé kalayan épisiénsi.
    Q6. Ngeunaan keluhan, masalah kualitas, jsb layanan aftersales, kumaha anjeun nanganan éta?
    A6. Urang bakal gaduh kolega anu tangtu pikeun nuturkeun order kami saluyu pikeun tiap order kalayan layanan purna jual. Upami aya klaim anu kajantenan, urang bakal tanggel waler sareng ngimbangan sakumaha per kontrak. Pikeun ngalayanan palanggan anu langkung saé, kami bakal tetep nyukcruk eupan balik produk kami ti klien sareng éta anu ngajantenkeun kami béda ti panyadia sanés. Kami perusahaan perawatan pelanggan.
    Q7. Salaku konsumén munggaran, kumaha urang percanten ka anjeun?
    A7. Di luhur halaman, anjeun tiasa ningali garis kiridit sareng $ 228,000.
    Éta nyayogikeun perusahaan urang sareng tingkat kredibilitas anu langkung luhur dina alibaba. Urang tiasa ngajamin kasalametan urutan anjeun.

    10

    Produk patali