Warna Coating - Foshan Hermes Steel Co., Ltd

warna Coating

Kasedhiya  Warna :

Gold, Champagne Gold, Black, Tembaga, Bronze, Green, Blue, Purple, etc

W orking P rinciples :

PVD (fisik Beluk Deposition) proses kanggo gawé beluk logam sing bisa setor ing bahan konduktif listrik minangka logam murni lancip Highly nganut utawa logam campuran nutupi.

mesin PVD