Baja tahan karat Embossed, Dekoratif Stainless Steel, Pvd Stainless Steel - Hermes Steel
  • Spanduk lambar stainless steel
  • Lift stainless steel sheet_banner
  • Tile trim

Kategori

Kami ahli dina hiasan lambar stainless steel

SAHA KAMI


Kami pabrik lambar stainless steel hiasan

  • Foshan Hermdeco co co., LTD., Didirikeun taun 2006, kagolong kana kelompok hongwang sareng parantos komitmen kana inovasi sareng kualitas stainless steel langkung ti 10 taun. Ayeuna, perusahaan parantos ngembangkeun kana sét desain bahan stainless steel , ngolah salaku salah sahiji perusahaan komprehensif ageung.

Foshan Hermdeco co co., LTD., Didirikeun taun 2006, kagolong kana kelompok hongwang sareng parantos komitmen kana inovasi sareng kualitas stainless steel langkung ti 10 taun. Ayeuna, perusahaan parantos ngembangkeun kana sét desain bahan stainless steel , ngolah salaku salah sahiji perusahaan komprehensif ageung.

Ayeuna, waja helmdeco gaduh reputasi anu saé di seueur nagara.

Maca deui

TIM KAMI

Kami difokuskeun penjualan stainless steel salami 20 taun

NAHA MILIH KAMI

Pilih kami sareng anjeun bakal ngagaduhan 6 kaunggulan

  • Pabrik Hongwang

    Pabrik Hongwang

    Foshan Hermdeco co co., LTD., Didirikeun taun 2006, kagolong kana kelompok hongwang sareng parantos komitmen kana inovasi sareng kualitas stainless steel langkung ti 10 taun. Ayeuna, perusahaan

    Leam Langkung
  • Parangkat produksi canggih

    Parangkat produksi canggih

    Pabrik kami ngagaduhan peralatan produksi stainless steel hiasan paling maju di dunya, kalebet: alat étis, alat embossing, alat polishing eunteung, alat motong laser, mesin splicing sareng sajabina

    Leam Langkung
  • Tim penjualan cekap

    Tim penjualan cekap

    Tim penjualan pelat stainless steel hiasan urang langkung ti 30 jalma, pangalaman penjualan stainless steel pangluhurna dugi ka 10 taun. Kumaha carana milih pelat stainless steel hiasan, staf penjualan kami bakal masihan naséhat propésional

    Leam Langkung
  • Kauntungan harga produk

    Kauntungan harga produk

    Salaku anak perusahaan kelompok hongwang, kami gaduh harga biaya paling murah tina bahan baku stainless steel. Upami anjeun milih baja hermes, anjeun bakal ngagaduhan rohangan harga anu langkung ageung. Dina premis ngajaga kualitas produk, kami bakal nawiskeun harga panghandapna salaku tukeran pikeun kapercayaan konsumén ka kami.

    Leam Langkung
  • Tim purna-jual propésional

    Tim purna-jual propésional

    Ayeuna, tim purna jual perusahaan dugi ka 20 jalmi, pesenan pelanggan tina urutan dugi ka produksi sareng pangiriman, prosés sadayana ku jasa tim saatos penjualan kami, jasa keras unggal pelanggan mangrupikeun tim herpes waja herpes kami anu paling mulia tujuan jasa.

    Leam Langkung
  • Sértipikat kami

    Sértipikat kami

    Baja Hermdeco parantos kalibet dina produksi sareng penjualan pelat stainless steel hiasan langkung ti 10 taun. Sértipikat panghormatan kumulatif kalebet Sertifikat Penilaian Suplier anu dikaluarkeun ku SGS, Alibaba.com Supplier Anu Dipeunteun sareng Sértip IOS9001 anu dikaluarkeun ku IFA

    Leam Langkung

BLOG

Ngawasaan informasi sareng pitunjuk industri pangénggalna

Hermes Steel Pidéo

Diajar langkung seueur ngeunaan inpormasi Hermes Steel ngalangkungan pidéo

ulin