Warna palapis - Foshan Hermes Steel Co., Ltd

warna palapis

Sadia  Warna :

Emas, Champagne emas, Hideung, Tambaga, Perunggu, Héjo, biru, wungu, jsb

W orking P rinciples :

PVD (fisik uap Léngsér) nyaéta prosés pikeun ngahasilkeun uap logam nu bisa disimpen dina bahan conductive listrik salaku logam murni ipis kacida anut atawa alloy palapis.

mesin PVD