news

боја слој

Достапни  Боја :

Злато, Шампањ злато, црна, бакар, бронза, зелена, сина, виолетова, итн

W orking P rinciples :

PVD (просторно пареа навредување) е процес за да се произведе метал пареа, кои може да бидат депонирани на електрично спроводливи материјали како тенок високо врзани чист метал или слој легура.

PVD машина


Leave Your Message